Как да се борим срещу многобройните руски тролове и националните предатели- русофили

Момчил Дойчев

Момчил Дойчев

Момчил Дойчев

Как да се борим срещу многобройните руски тролове и националните предатели- русофили във Фейсбук?

1. Руските тролове по правило имат по два и повече профили. Не е достатъчно да ги блокирате. Трябва да отидете на основния им профил и да ги докладвате - за фалшива дезинформация, език на омразата и изобщо за целия арсенал от лъжи и заплахи, които обикновено използват.

2. Докладвайте и маскираните като журналисти платени агенти на руския империализъм като Волгин, руските партийни агенти като Нинова и Костадинов, руските агенти в Президентството, парламента и правителството, в общинската и областна власт. 

3. Не оставяйте без отговор техните фалшиви новини, дезинформация и опори на руската антибългарска пропаганда, които използват навсякъде, където това е възможно. 

4. Руските тролове са платени безродници или безплатни идиоти /дебили, както ги нарече техния "професор"/. Те разчитат на невежеството и дезинформацията, в която живее българинът откакто е стъпил окупаторски руски крак на българска територия. Разчитат на внедреното и втълпено "грубо политическо суеверие" в масата от народа ни, който има елементарна политическа култура и не разбира основни политически истини.

Разберете, ние сме във война! Русия - най-големият ни исторически и геополитически враг - ни е обявила отдавна война. И за съжаление този жесток и безмилостен враг не е пред портите, а внедрен сред нас. Тези антибългари са готови да продадат и майка си, за да докарат отново тук руския окупатор и червената фашистка диктатура и да унищожат България така, както и комунистите не успяха да унищожат Родината ни.