"Ергенът" взриви мрежата, сравниха го с пазара за булки в Димитровград

Виктор Стоянов

Виктор Стоянов

Новото реалити по БТВ "Ергенът" взриви Фейсбук. Моделът Виктор Стоянов на 31 г. трябва да си избере жена измежду 21 кандидатки. В събота вечер беше първата серия от шоуто и буквално напълни с коментари социалната мрежа. Александър Пелев попита дали не гледаме пословичния пазар за булки в Димитровград. Дамите пък масово заклеймиха предаването и констатираха, че е унижение към момичетата, които в крайна сметка на 25-35 г. сами са решили да си пробват късмета с модела. Част от тях се оплакаха от дискриминация и поискаха да се направи реалити, в което мома избира бекрия. Трети пък откриха снимка на модела от Нова ТВ през 2021 г., където е с халка и обвиниха продуцентите в измама.

Мнозина са възмутени от външния вид на момичетата, които приличали на кастинг за работа. В шоуто дамите си приказват около басейн на по чашка, а ергенът кани всяка поотделно на усамотено място, за да ги опознае. Стоянов дори целуна едно от момичетата, което още повече смути аудиторията.

От Нова ТВ конкурират шоуто с "Един за друг", където семейства се състезават помежду си под зоркия поглед на водещия Емо Чолаков. Докато Виктор Стоянов избираше булка, конкуренцията качи съпругите на покрива на кола, за да бъдат навигаторки на съпрузите си зад волана. Предаването в крайна сметка даде обяснение защо пред автосервизите винаги има опашка и се ходи със записване.

viktor_stoianov1_1_.png

Кадър от Нова ТВ с Виктор Стоянов от 2021 г. с мистериозна халка