Дамски сандали – Нека ви представим 5-те най-модерни тенденции

Тази година две основни черти, характеризират перфектните дамски сандали. Това са комфортът и отличителният дизайн. С такива модели може да създавате вълнуващи нови тоалети и да сте готови за всяко събитие през топлите месеци.

Преди да ви представим актуалните тенденции за 2023 г., ще ви призовем да почерпите от тях така, че да подчертаете своя индивидуален стил и да подчертаете своето разбиране за женственост и красота.

Най-вълнуващите тенденциите при дамските сандали това лято

Тази година разнообразният избор на дамски сандали ще порази въображението ви. Затова не се колебайте да освежите обичайните си летни тоалети със забележителен чифт точно по ваш вкус. На първо място през горещия сезон ще бъдат сандалите с плоска подметка. Те се утвърдиха като супер удобни и универсални за съчетавате с поли, рокли, шорти и панталони. Макар формулировката сандали с плоска подметка да звучи доста опростено, не разчитайте на това! Хит сега са моделите в античен и римски стил. Смело грабнете чифт в гладиаторски стил с връзки до под коляното. Те са подходящи за носене както в града, така и по крайбрежната алея.

През 2023 г. дизайнерите са развили идеята за елегантни дамски сандали, добавяйки към тях оригинални елементи, подчертаващи женствеността. Ще откриете изобилие от модели с мъниста, камъни, цветя, елегантни каишки и други декорации, които носят свежест и нежност.

Фаворит тази година ще бъдат и дамските сандали на висок ток, които подчертават красотата на краката. Ще откриете много такива модели в онлайн и физическите магазини на CCC. Може да ги сортирате по новост и цвят, за да откриете най-актуалните тенденции в рамките на секунди. И през този сезон във фокуса на вниманието са естествената кожа и изразителните материи, които умело са съчетани с ефектна подметка, имитираща дърво или корк.

Ако искате да изглеждате ослепително през лято 2023, не се колебайте да купите дамски сандали с минималистичен дизайн. Например само с две каишки, които обхващат стъпалото и палеца. Модерно ще изглеждате и с чифт с нестандартно оформление - с каишка, която обхваща четири пръста.

Тъй като комфортът се превръща във все по-определящ фактор при покупката на обувки, през следващите месеци на мода ще бъдат и сандалите в спортен стил. Главното при тях е да бъдат леки и удобни. Макар велкрото да се използва преимуществено в детските обувки, то все повече се налага при градските дамски сандали.

20230526_Whitepress.jpg

Защо да носим дамски сандали със затворени пръсти и това лято?

След като ви разказахме кои ще бъдат най-носените дамски сандали това лято, ще насочим вниманието ви към класически модел – този със затворени пръсти. Тази лятна обувка е винаги на мода. Тя е предпочитана от деловите жени и заслужава да бъде и във вашия гардероб в актуален за тази година фасон и цвят.

Дамските сандали със затворени пръсти са незаменими за официални поводи. Неслучайно водещи модни къщи отново ги включиха в новите си колекции тази година. На модния подиум видяхме нестандартни модели с квадратна предна част и тънки каишки, както и такива, изработени от прозрачна материя. Последната тенденция е отличен избор, ако искате да създавате феерични визии с леки летни рокли, поли и панталони от атлас.