Модни аксесоари - преглед на модерните портфейли и чанти за него и нея

Портфейлът и чантата се грижат за удобното пренасяне на нещата, които винаги носим със себе си в ежедневието. От банкови карти и лични документи, до пари в брой, те съхраняват най-необходимото и позволяват да подредим всичко удобно и организирано. Тъй като всеки ден са с нас, те са неизменна част от стайлинга и на дамите, и на господата.

Какви дамски портмонета да изберете?

Питането е в множествено число, тъй като едва ли има дама по света, която да има само едно портмоне. Преди всичко, съобразете избора със собствения си стил и дефиниция за това, кое е най-важното, което винаги трябва да носите със себе си. Може би предпочитате голям мултифункционален модел, който има много джобове, ципове, места за съхранение на документи, банкови карти и карти за намаления, моменти и банкноти. Други дами пък, биха избрали ултратънък или пък по-малък като мащаб модел, който не заема много място. За трети, най-привлекателни са моделите тип мини клъч - вечерна чанта, които спокойно играят и тази роля. Когато избирате дамски портмонета, обърнете внимание и на материала, от който са изработени. Визиите им са многобройни. Във всякакви цветове и дизайни, те са от минималистични до ярки модели с надписи и в интересни десени. Сред винаги актуалните предложения дамски портмонета тренди за 2022 г. са тези на брандове като Valentino, Lauren Ralph Lauren със знаковото лого на компанията в предната част, Kate Spade, нестандартните и отличителни модели на KARL LAGERFELD, Guess, LOVE MOSCHINO в черно, злато или червено и много други. Закачливите модели на Desigual или пък по-младежките на Rip Curl, също са отлични решения. Символ на вечен шик от естествена кожа, който ще ви служи дълго, е знаковият малък дамски потфейл на Coach и сходните на него модели. Те са мултифункционални, елегантни, много добре разпределени и намират място и в най-малките дамски чанти. Много популярни са и моделите на италианската инфлуенсърка Chiara Ferragni, които успешно играят ролята не само на дамски портмонета, но и на изискана вечерна чанта. Разгледайте многобройните предложения дамски портмонета на пазара и открийте тези, които най-добре отговарят на вас и стила ви.


220625_Portmone.jpg

Каква мъжка чанта да предпочетете?

Мъжките чанти са цяла вселена, която не трябва да пренебрегвате, особено ако цените комфорта в ежедневието си. Също като при дамите, мъжката чанта е не просто досаден аксесоар, а необходимост. Тя е приносителят на вашите документи, портфейл, ключове и изобщо, всички дребни вещи, които всеки ден по една или друга причина разнасяте със себе си. Тя позволява да имате всички тях на свое разположение през цялото време, като същевременно ръцете ви са напълно свободни и съхранявате свободата си на движение. Освен това, мъжката чанта за разлика от раницата е по-компактна поне в обичайния случай и не ви натоварва излишно. Така и така е част от ежедневието ви, погрижете се да отговаря на стила и облеклото ви. Можете да избирате между различни модели. Най-често това са младежките модели мъжка чанта които се носят вертикално на тялото. Те са с дълга дръжка и се предлагат и в по-спортни и в по-елегантни модели. Друга честа разновидност мъжка чанта са чантите за кръст, които са много подходящи и за моментите, когато спортувате, поемате на дълга разходка или други, които изискват малко компактно място за съхранение. Освен стандартните предложения във винаги актуалното черно, можете да изберете много раздвижени модели като цветните решения мъжка чанта на Columbia, Vans, Herschel, Quicksilver или пък спортните модели на New Balance, Guess, Reebok и много други марки.