Цвети Пиронкова пуска своя модна линия

Марката на тенисистката ще се казва "Пиронетик"

Цветана Пиронкова

Цветана Пиронкова

Цветана Пиронкова представи днес собствена марка за облекла - "Пиронетик". Тя загатна за създаването на своя модна линия още през 2016 г. на "Уимбълдън", но официалният старт беше даден днес с откриването на онлайн платформа.

"Добре дошли в света на дрехите Pironetic, създадени в Пловдив с много любов. Пожелавам ви много радост и вдъхновение от спорта и движението с нашия нов бранд. След дълъг период на усилена работа, скици, дизайн, материи, цветове и много отдаденост екипът ни има повод да се гордее със срещата, която дадохме на две от големите ми страсти живота - спорта и модата", каза Пиронкова.

Колекцията ще се продава онлайн на адрес www.pironetic.com. "Първата колекция идва с послание към дамите да направят смело първата крачка към движението и има за цел да ги мотивира и провокира към любов към спорта с почерка на елегантния стил. Посланието звучи в атлетичния дух на спортистката и апелира към съвременните жени да не се страхуват да бъдат себе си, да направят дръзка крачка, дори да сбъркат, да не спират, а да продължат с поглед напред", се казва в съобщението.

"В цветната линия се открояват любимите на Цвети Пиронкова пастелни тонове - розова пудра, мента и праскова, излъчващи женственост и нежност, и елегантно допълват изчистения дизайн на моделите. Цветовете мента и праскова носят също асоциация за свежест и хармония, стоят добре с всички тоналности на кожата и открояват оригиналните детайли и свободата, която носят нашите модели и кройки", допълват от "Пиронетик".