“Лигата на младите гласоподаватели” организира дебат с водещите кандидати за кмет на София

На 17 октомври, вторник, от 19:30 часа, в Аулата на Софийски университет “Св. Климент Охридски” ще се проведе предизборен дебат, като в него ще участват петимата водещи според социологическите проучвания кандидати за кмет на Столична община - Антон Хекимян, Васил Терзиев, Ваня Григорова, Деян Николов и Вили Лилков.

Дебатът е част от кампанията “Лигата на младите гласоподаватели” като изданието е посветено на местните избори. Организатори на събитието са Национален младежки форум, Студентски клуб наполитолога и Студентска асоциация за изследване на международните отношения, а мотото на събитието тази година е “Решавам, гласувам, въздействам”.

Дебатът е с продължителност 1 час и 30 минути и е отворен за посещение за всеки млад гражданин, който може да се регистрира ТУК.

"Лигата на младите гласоподаватели", в ролята си на проект на младежки и студентски организации цели и настоява младите хора да заемат централно място в дневния ред на общините, както и да бъдат пълноценно включени в процеса на вземане на решения.