МАЯ 2013: Аз предложих Делян Пеевски, МАЯ 2019: Долу Гешев

Преди години искаше шанс за Орешарски, а днес за софиянци

Преди години искаше шанс за Орешарски, а днес за софиянци

Забележителна еволюция претърпя Мая Манолова за петилетка и нещо, няма какво да си кривим душата, като 

връх и апотеоз на този процес е балотажът

От който има мерак да излезе като кмет на София.
 Още малко и лично ще сгромоляса модела „КОЙ“, та да я признаят „протестърите“.
Да бяха живи братя Илиеви, щяха да поръчат буре 100 годишен  „Дъмпъл“ за компанията, ала братя Галеви са си живи и здрави,Господ здраве да им дава. Сигурно вече са запразнили под някоя палма.  
Пред такъв еволюционен скок като на пчеличката Мая

Дарвин би си изял цилиндъра

 Тя би могла да ни изненада още повече, разбира се. Утре е ден за размисъл, да не забравяме, че точно тогава обича да се развихря тази фурия, възпитана в традициите на лукаво-лилавото партийно семейство. Чудно е, че още не вика в компанията на кубинскатка посланичка:

„Венсеремос“

Мая е винаги готова да грабне „Калашника“. Току-виж обявила нов Костинброд и призовала за борба за световния комунизъм. Или борба срещу него, зависи кои гласоподаватели й трябват в настоящия исторически момент.

„Ако това ще ви успокои, аз предложих Делян Пеевски за председател на Държавната агенция "Национална сигурност" , заяви през септември 2013 г. пред Нова телевизия Мая Манолова, по онова време народен представител от БСП и зам.- председател на Народното събрание.

Но обясни, че това вече нямало никакво значение, защото отговорността за това действие е била поета. От кого е била поета, така и не разбрахме. Нито дали е поета с вината и мезетата, както е по традиция.
 „Очевидно има интерес да се върти една и съща плоча”, каза тогава Манолова и добави, че иска "да успокои тревожните  журналистически души". Типично за нея 

безочие 

По това е нищо в сравнение с факта, че „подкрепи“ протестите срещу избора на Иван Гешев за главен прокурор. 
„Призовавам президента на републиката да чуе гласа на гражданите и да не подписва указа за избора на главен прокурор Иван Гешев, заяви тя вчера в смешен опит да се хареса на същите, които през 2013 наричаше „платени протестиращи“.
А помните ли 

законодателната поправка „Ванко 1

Направена в полза на един трафикант на жени от Пловдив, иначе добро момче. Мая е вносител, ама много важно. 
Но защо наистина въртим една и съща плоча, те е нов човек, кмет ще става, на София.
Само за медии за нея са пръснати милиони, които са изскочили от джоба на един мастит бизнесмен, твърдят злите езици. Глупости…
Ще бори и модела на премиера Борисов, дето изпрати есемеси на 16 свои депутати да я подкрепят дружно с БСП и ДПС. Сакрално число, апропо.
Но
млъкни сърце 


Мая е борец срещу неправдите.  
Свръхправомощията на частните съдебни изпълнители и тормозът, оказван от тях върху гражданите, ще бъдат прекратени. Останаха банките, зави тя през октомври 2017 г..
Още малко да беше останала омбудсман, щеше и тях да пребори. Като едното нищо.