Медведев с цинични и арогантни подмятания към българи, украинци, румънци и молдовци

Дмитрий Медведев

Дмитрий Медведев

Бившият президент и премиер на Русия Дмитрий Медведев публикува в medvedev_telegram скандален коментар, с цинични подмятания срещу новите членки на ЕС. Той  подигравателно коментира присъствието в ЕС на България и Румъния, както и надеждите на Украйна и Молдова за присъединяване към съюза. 

Ето какво написа Дмитрий Медведев:

Спомням си, че преди около 12 години лидерите на най-големите страни от Европейския съюз, споглеждайки се, заговорнически ми намекнаха, че бързат да създадат нов съюз, различен от този на страните в ЕС. Къде, казват, са Германия и Франция, а къде са Румъния, балтийските държави или някаква нищожна Гърция с мързеливите гърци, омаломощени под вечното слънце...

И сега безумната Европейска комисия, начело с един обезумял гинеколог, настоява да приемат Бандероукраина, за да я опази, като едновременно с това да извърши колективен аборт на останалите слаби съюзници в ЕС. Да бъдат отрязани всички пари за тях, които идват от ЕС, преразпределяйки ги в полза на Киев.

Както и в полза на, както и да се казва, Молдова или Молдовиа. Не е ясно къде е тя и кой живее там, май някакви румънци, и къде да я дянат в тази ситуация. Водеща на първо място е политиката!

Очевидно е, че новите горди и красиви страни, станали микро-членки на Европейския съюз, за десетилетия ще преминат директно на хранилка при Германия, Франция и други евро-дебелаци. И всичките тия българи, заедно с прибалтиците и прочие второразредна сбирщина ще затягат коланите.

Разбира се, младите, но ненаситни киевско-кишиневски недоносчета бързо ще обезкървят и обезсилят стара Европа. Грижата за тях ще бъде съпроводена с тотално отслабване на Европейския съюз, дискредитиране на еврото и други неприятни болежки.

Кой ще спечели от това? Познайте от три пъти (букви)...

Превод: Faktor.bg