Сталин е в Америка!

Левичарските революционни тълпи искат същото, което и предците им от Октомврийската революция – построяването на новия, справедлив и светъл свят – с нови хора

Огнян Даскарев, САЩ

Сръбският футболист Александър Катай, играч за LA Galaxy, изпати  зле, заради съпругата си. Преди дни тя била в Чикаго и гледала по тв палежите, грабежите и изстъпленията на левичарската тълпа в града, заради несправедливото убийство на Флойд. Това я отвратило и тя написала няколко остро критични мнения в Инстаграм, на СРЪБСКИ.  Въпреки, че  писала на малко известен език незабавно била докладвана и принудена да изтрие мненията. (Това говори как слухтят шпионите).  В същото време съпругът и бил в ЕлЕй, най-вероятно без да подозира нищо. Той светкавично бил заплашен от шефовете да вземе отношение и да ЗАКЛЕЙМИ съпругата си. Той го направил (!), после похвалил  Black Lives Matter (черни расисти, леви радикали) , но въпреки това бил изгонен от отбора.
Тук  имаме нещо невероятно, дори за днешната тежко разделена  Америка – отглас за 

отдавнашни, кървави времена, 

останали назад в историята. В свободната все още Америка един съпруг е принуден да осъди  собствената си съпруга, само защото е изразила мнението си – свободно. Точно така Сталин масово принуждаваше враговете си да клеймят най-близките си – всички от семейството. Те послушно клеймяха, дори един Алексей Риков, за да запази живота си, предложил на Сталин лично да разстреля съпругата си! Всички бяха принудени да славят вожда.  Иначе ги чакаше Гулаг, или взвода за разстрел. Сега, в Америка е същото – „виновникът” Такай клейми съпругата си, и слави „Вожда” – Black Lives Matter.
Но това не го спаси. Такай не изгуби живота си, но изгуби честта си, което, разбира се, е за предпочитане.
В същото време в изтерзаната страна продължават протестите и безумията. Погребението на Флойд, убит зверски от бял полицай, съвършено целенасочено и  излишно, без да се е съпротивлявал, се превърна в безумен, кичозен цирк. Убитият беше погребан едва ли не с президентски почести, погребението покорно беше предавано по левичарските световни медии.
Пак в същото време  в резултат от убийството на Флойд се случи това:   само на 31 май т.г. в Чикаго бяха убити 18 души – най-смъртоносният ден за града от 60 години.  За уикенда 29-31 май бяха убити общо 25 души, 85 бяха ранени. Почти всички бяха черни, но СNN и BLM не осъдиха тези убийства, дори  с една дума! Само CNN  спомена накратко за убийствата. В следващите дни в Чикаго бяха убити още десетки афроамериканци, оплакани само от близките си.  CNN отново накратко съобщи, без коментари.
За BLM и CNN тези чернокожи  са без значение, защото не могат да ги използват политически против Тръмп. Естествено, това ужасно лицемерие изцяло обезсмисля надутите им, праведни приказки за справедливост, обединение, съпричастност,  и пр.  
BLM бързо се превръщат в политическа сила, призната от левицата и левичарските медии.  Това е много опасно, защото очевидно ще бъде най-радикалната масова политическа група, която ще подкрепя най-левите слоеве от населението.  
Огромните вълнения привидно са против несъществуващия „систематичен расизъм”. Всъщност ВСИЧКИ протестиращи мразят Тръмп и ще направят всичко, за да не бъде преизбран.
След убийството на Флойд бяха ранени 700 полицаи, най-малко двама бяха убити. Унищожени, ограбени, запалени бяха хиляди бизнеси, вкл. и на чернокожи. Разрушени бяха няколко полицейски участъка, запалени десетки полицейски коли. Полицията е атакувана постоянно и шефът на полицейските профсъюзи в Ню Йорк публично изкрещя към левичарите:
„Спрете да се отнасяте с нас, като с животни и разбойници!”  
Из цялата Америка се носят малоумните призиви  да бъде преустановено финансирането на полицията,  която да бъде заместена от някакви общински служби. Като имам предвид страшната престъпност в големите градове по Двете крайбрежия, това, разбира се, е 

повече от безумие

Като горски пожар се разпространява жалката,  позорна  мания за извинение и коленичене  пред  черните, заради привилегиите на белите.
Съборени и осквернени бяха статуите на Едуард Колстън  - роботърговец и благодетел на Бристъл, Англия, на Чърчил, Леполд II, Линкълн, Колумб в Saint Paul. Статуята на Сесил Роудз, славният строител на Британската империя, на чието име има  прочута стипендия, с която  десетки хиляди, вкл. чернокожи са получили образование,  най-вероятно ще бъде премахната, за което послушно се съгласи ректорът на Оксфорд. Въпрос на време е статуята на ген. Робърт Лий в Ричмънд, Вирджиния също да бъде съборена. HBO Max извади  от програмата  класическия филм „Отнесени от вихъра” по класическата книга. Филмът от 1939  спечели най-много пари в историята на световното кино, като се има предвид инфлацията през годините.
В Сиатъл тълпите спокойно окупираха част от града, вкл. и полицейския участък, и създадоха „зона свободна от полицията”.   Това им беше позволено от губернатора на щата Вашингтон и кмета на Сиатъл, и двамата леви радикали. Това е изключително опасен прецедент, като президентът обяви, че ако двамата не се справят, той ще се справи.
Тълпите  поискаха да бъдат променени имената на поне 10 прочути американски военни бази, наименовани на военни дейци от Конфедерацията - Форт Браг, Форт Бенинг, Форт Худ. Но тук срещнаха твърдия отказ на президента.
 Както и трябва да бъде!
Защото паметниците и знамената на Конфедерацията, както и имената на базите, са в памет на поне 255 хил. американци от Юга, които загинаха в бой или от болести в Гражданската война.  Паметниците, знамената и имената са спомен  за тези хора, също американци. Тълпите, обаче, искат да изпратят  255 хиляди американци  завинаги в Небитието, като унищожат всичко за тях.
А това още повече

 ще раздели Америка

  Някога, в началото на 1917 Троцки е живял в Ню Йорк, за няколко месеца. После отива в Русия да прави революцията  с Ленин и Сталин.
Днес, Сталин се появи в големите американски градове – кървав  дух в новото тяло на левичарските революционни тълпи.
А те искат същото, което и предците им от Октомврийската революция – построяването на новия, справедлив и светъл свят – с нови хора.
Но за да бъде построен новият свят, първо трябва да бъде разрушен старият. Днешните сталинисти в Америка искат 

да разрушат нашия свят и да изградят своя – с кръв и сълзи, 

върху милиони трупове.
Имайте предвид, че ако  новите сталинисти успеят в Америка, същото ще се случи и в Европа.
Най-великият британец за всички времена, според британците, Чърчил с осквернената статуя,  казваше, че ако храниш крокодила,  напразно се надяваш, че ще те изяде последен.
Мислете!