Александър Невзоров: Кремъл е повелителят на COVID-19 (ВИДЕО)

Практически цялата информация за новия коронавирус в Русия е мистификация , няма никакво значение реалното количество заразени, смъртността, някакви бацили. Всичко това са просто

краски от палитрата на кремълските политтехнолози,

които ежедневно рисуват своята картина на вируса в Русия Това заяви известният руски журналист Александър Невзоров , водещ в близкото минало на най-гледаното   руско предаване   "600 секунди".

Каквото каже властта за коронавируса, това става реалност за медиите, дори да няма нищо общо с действителността, смята той, като констатира, че Кремъл се изживява като повелител на коронавируса.

Журналистът вече разви теорията, че само за седмици COVID-19 е разрушил цялата идеология на путинизма и е направил свой Парад на победата. Вирусът отворил очите на много руснаци за реалните измерения на властта на Путин.

Основната работа на доктор Александр Мясников, който ръководи информационната борба с  COVID-19 в Русия, била да обяснява какъв ад е в американските болници, как там

болните стрелят един по друг

и се замерят с томахавки, по думите на Невзоров.

Мясников е ръководител  на т.нар. Информационен центъра по мониторинг на ситуацията с коронавируса.

„Коронавирусът може да закрие Русия с нейните ракети и всичко останало. Не е ясно дали тя ще изпълзи след него.  Олигархът Малофеев си представя едно, но светът отдавна си представя Русия като зла карикатура на Северна Корея. Тя мъсти за всяко добро, което й е направено. Възможно е тези колосални геополитически изменения, които предстоят може да съблазнят някого да приключи с проблема "Русия". Това не може да се изключи“ заяви Невзоров в края на март..