Кристиан Вигенин: Какво, че ОЛАФ разследва коли за 12 мил. лв., Борисов раздава милиарди от джипката си

Някой се опитва да вкара клин между Радев и БСП

Кристиан Вигенин

Кристиан Вигенин

Ние искаме сега да се фокусираме върху парламентарните избори. Но се прави опит да се вкарва клин между президент и БСП. Нека не експлоатираме президента, защото той е президент на България, нека да остане такъв. Това коментира в студиото на Би Ти Ви червеният депутат Кристиан Вигенин, който е водач на листата на БСП в Ямбол. 

Той потвърди, че водещи лица в БСП не са намерили място в листите на БСП, като  – Драгомир Стойнев и Кирил Добрев. Но подчерта, че в тези избори ще участват като водачи на листите както стари играчи, така има и нови лица, които членовете им са номинирали.

Вигенин коментира и скандалните разкрития на ОЛАФ около купени скъпи автомобили за МВР с европейски пари, които България ще трябва да връща. 

Скандалът с ОЛАФ и парите, които трябва да връщате - нали не очаквате депутат да влезе в ролята на съдник. Най-глупавото, което прави ГЕРБ, е да замазва нещата и да хвърля вината върху президента. Оправданията им са, че тази сделка е минала през съда. Нека всеки да си носи отговорността – това са 12 милиона лева, не са малко пари. Но само с отваряне прозореца на джипката премиерът раздава милиони и милиарди, които някъде потъват, без никой не знае къде. А срещу тези 12 милиона лева все пак имаме автомобили в МВР, за които не съм чул, че не могат да вършат работа, коментира Кристиан Вигенин.