Невзоров: Дворецът на Путин ще отиде за инвалидите от Украйна и пребитите от Лукашенко с руски пари (ВИДЕО)

Дворецът на Путин e гъсто населен със сенки. Там бродят призраците на умрели от глад старици, на моряците от подводницата "Курск", на убитите в започнатите от него войни.    Когато всичко свърши , а то ще свърши, когато дойде време да се помирим с човечеството, да се покаем пред Украйна и Беларус, този дворец  ще отиде за инвалидите от войната в Украйна, за пребитите от Лукашенко с руски пари  протестиращи в Беларус. Това заяви руският журналист Александър Невзоров пред Радио "Ехото на Москва".

Поредната ръкавица удари мутрата на режима,

категоричен е той.

Тактиката на Кремъл срещу Навални е много проста, тактика на пълното унищожение, без фантазия, без ходове, просто беше натиснато копчето на насилието, продължава Невзоров.

Единствено Путин и неговите сини гащи оживиха унилата руска картина. ...

На главните пропагандони на страната е предложено

да размажат Навални с въпросите си в килията му,

иронизира Невзоров.

Ако Навални беше убит красиво, бързо и без следи, тогава щеше да има огромни съмнения, че това е дело на руските спецслужби, заяви по рано Невзоров, иронизирайки изказването на Путин, че атаката срещу Навални е извършена от западните служби за сигурност, а руските са щели да довършат нещата, ако  поискат, както писахме.

Коментарът на руския президент дойде на годишната му пресконференция,  дни, след като съвместно разследване на Белингкат и още няколко световни медии разкриха безспорни доказателства за участието на руските служби в покушението. На другия ден- един от убийците от ФСБ разказа всичко за операцията по телефона, на самия Навални.