Антон Тодоров: Сквернословие е Радев да се нарича въздушен ас, биографията му е пълна с нарушения(документи)

Антон Тодоров

Антон Тодоров

„Към тези, които вземат решенията по казуса F-16: Не слушайте нито „експерта“ Румен Радев, нито „политика“ Румен Радев! И двамата са тотален провал, сто процента щета за България и българите! Не слушайте и „експерта“, съветник по национална сигурност и отбрана на Румен Радев – Илия Милушев”.  Това казва в свой коментар политологът Антон Тодоров.

Той представя и поверителни документи, които вече са разсекретени от Държавния Вонено-исторически архив във Велико Търново. Те свидетелстват за произшествията в поделението в Равнец (15-ти авио-изтребителен полк), където Радев и Милушев са служили през 80-те и първата половина на 90-те години на миналия век (до 1994 г., когато полкът е разформирован и прехвърлен в базата Граф Игнатиево). Имената и на Радев, и на Милушев присъстват в безброй документи за извършени от тях нарушения! 

„Тези двамата нямат никакво право – нито формално, нито морално, нито експертно, да дават мнение по избора на нов многоцелеви изтребител за българските ВВС. 
Прочетете документите, помислете върху тях, след това отново ги прочетете и никога, по никакъв повод повече не казвайте и не позволявайте във Ваше присъствие да се изрича сквернословието, че Румен Радев е въздушен ас! НИКОГА ВЕЧЕ!”, предупреждава Анатон Тодоров.

radev-nakaznie1.jpg

radev-nakaznie2.jpg

radev-nakaznie3.jpg

radev-nakaznie4.jpg

radev-nakaznie5.jpg

radev-nakaznie6.jpg

radev-nakaznie7.jpg

radev-nakaznie8.jpg

radev-nakaznie9.jpg

radev-nakaznie10.jpg

radev-nakaznie11.jpg

radev-nakaznie12.jpg

radev-nakaznie13.jpg