Хората помнят истинското лице на БСП и Корнелия Нинова

Говори за морал, но мълчи кога ще изхвърлят Манол Генов от БСП

Антон Тодоров

Антон Тодоров

Антон Тодоров*

Коя е Корнелия Нинова, за да дава морални оценки на ГЕРБ? Тази жена беше уволнена от поста на заместник-министър на икономиката и енергетиката лично от тогавашния премиер Сергей Станишев за съмнения за корупция!
Тотално безсрамие е Корнелия Нинова да говори за безсилие, когато по време на всяко управление на партията й БСП Европа спира всички еврофондове на България, а когато управляват Борисов и ГЕРБ Брюксел пуска фондовете. Това вече е закономерност, Нинова!
Спуканата чаша на "Цанков камък" е само частица от всички 

пукнатини и щети, които БСП нанесе на България

 А за Белене нямате право да обелвате нито дума, Нинова, докато партията ви не изплати на българския народ милиардите, които загробихте, а ние бяхме принудени да платим. Разбираме и настървеността ви срещу Делян Добрев, но това е един от основните хора, благодарение на които Белене беше спрян! И точно Вие и партията ви нямате моралното право да изричате името на този отговорен политик!
Но когато говорите за морала, Нинова, отговорете 

кога ще изхвърлите Манол Генов от БСП 

или поне от парламента? Защо бягате от този въпрос като дявол от тамян? Как е възможно депутат от БСП, който е уговарял със затворници купуването на ромски гласове за БСП, още да е депутат? Или Ви е страх Генов да не си отвори устата за други неща, нелицеприятни за Вас или БСП? Това е брутална наглост! Само този позорен факт ви отнема правото да говорите за морал!
Г-жо Нинова, спомняте ли си 2007 г.? Ако не си я спомняте, ние я помним. Тогава шефът на националното следствие Ангел Александров разкри, че "дългият инкасатор" Румен Овчаров и неговият продукт Корнелия Нинова са покровителствали олигарха Красимир Георгиев и фирмата му „Фронтиер“, която години наред „консултираше“ всички златни проекти в енергийната система. Вие може да не помните, но хората помнят истинското лице на БСП и Корнелия Нинова.
А помните ли, г-жо Нинова, че името Ви изплува и от скандалните СРС-та. На 1000 страници бяха ДОКУМЕНТИРАНИ разговори и sms-и между Вас и приятелката Ви следователка Татяна Шарланджиева. 1000 страници!!! Дори само заради това трябва позорно да мълчите! А не да давате уродливи идеи кой да избира шефа на антикорупционния орган и тайно да се надявате на нещо.
За "Техноимпекс", г-жо Нинова, нещо имате ли да казвате на българския народ? Как и от къде намерихте 70 хиляди щатски долара, преди да сте навършила 30 години, за да приватизирате държавното дружество? 

Как?

Г-жо Нинова, нали сте много морална! Дайте отговор поне на един от тези въпроси. Ако пак бягате от отговорите с клишето "Крадецът вика: дръжте крадеца" то повече нямате моралното право изобщо да говорите за морал, политика и норми на поведение!
*Коментарът е публикуван на фейсбук страницата на депутата.