Красимир Дачев: Радев подклажда негативни емоции, не олицетворява единението

Икономиката е тази която пълни кошницата, хората трябва да разберат това, каза още бизнесменът

Красимир Дачев

Красимир Дачев

В никакъв случай Румен Радев не е олицетворение на единението. Той подклажда негативни емоции и не би трябвало да бъде такъв човек. Тази позиция изрази безнесменът Красимир Дачев в интервю за Канал 3.

Идеята е да направим държавническа линия и няма никакво значение отделните политически играчи в монета. Тези сега се бият помежду си и губят посоката. Обществото не трябва да протестира против всичко. Нещо са недоволни и неоправдани, но не знаят от какво. Има едно чувство за несправедливост. Искаме да направим така, че да помогнем на политиците, биейки се помежду си да имат поведенческа линия, да не се обижда България. Това е обидно и трябва да спре , категоричен беше Дачев.

Нашата идея беше да се съберем едно ядро, малка критична маса, която да търкулнем в България и да изчистим най-важните неща. Трябва да има човеколюбие. Нищо хубаво не ми се е случвало карайки се. Не трябва да ни разединява миналото, а да ни събира бъдещето, убеден е бизнесменът.

По думите му икономиката добре върви. На нея й трябва много малко, за да разберат всички, че тя е тази, която пълни кошницата. Правителството почва да работи по този въпрос. Улицата казва, че са й малко парите, но като произвеждаме малко, няма как. Ние трябва да започнем да продаваме скъпи стоки, за да имаме повече пари, смята още Красимир Дачев.