Сложиха скоби на "Ролс Ройс" пред Народното събрание

На снимката се вижда как на дръжката на шофьорската врата е сложена бележка за неплатено паркиране в "Синя зона".

Черен "Ролс Ройс" получи "скоби" от "Градска мобилност" в центъра на София.  Той е паркиран на жълтите павета пред сградата на Народното събрание. Това показа във Фейсбук на Борис Петров, по-известен като шеф Петров. Той подаде сигнал в групата "Видяно в София".

На снимката се вижда как на дръжката на шофьорската врата е сложена бележка за неплатено паркиране в "Синя зона". Глобата за наказателната скоба на колата е 30 лева.

"Днес ;) / след няколко часа редактиран поста/..... ей чаках 5 часа някой да предположи, че Шофьора е отишъл до тоалетна.. АМА Не! Или някой да се посмее, че нашия е спестил от Шофьор. .хахаха тука си мислят, че е спестил от СМС.. Само злоба и плюнка..злобно племе сме! Как изглежда мисленето и определянето на един различен свят! ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!", пише шеф Петров и пояснява, че лимузината е била паркирана до неговия автомобил.
Такива акции на юнаците от "Градска мобилност" са рядкост. 

 Преди три години червено "Бентли"  беше закопчан със скоба заради неправилно паркиране пред ресторант в Бургас.

"Има пари за скъпа кола, а няма за смс", пише възрастна софиянка, друга обаче смята, че "Все му е тая". Почти всички са обединени в критиката си към собственика на луксозния автомобил, като малцина дръзват да потърсят и друго обяснение на случая.

Популярният майстор-готвач не се сдържа и освен в групата "Видяно в София", публиклува снимката и на собствената си стена във Фейсбук: