Валери Симеонов: Тая баба на границата беше много нагла, знаеше си правата!

Оставете соросоидалните манипулации, зове лидерът на НФСБ

Оставете соросоидалните манипулации, зове лидерът на НФСБ

Гордея се с това, което направихме на трите гранично-контролно пропускателни пункта през изминалите дни, защото там успяхме да мобилизираме около 3000 души, заяви пред Нова телевизия един от лидерите на Обединените патриоти Валери Симеонов.

"Гордея и с това, което постигнахме в Турция – пратихме по двама човека в секция и успяхме да ограничим масовото носене на декларации отвън, в резултат на което имаме около 20 и няколко хиляди гласували, обратното би означавало ДОСТ да влезе в парламента", отбеляза той.

По темата за блокадата на границата и придобилия широка популярност случай с грубото отношение към възрастни хора, Симеонов коментира: "Тая пълничката баба, между другото, нямате представа колко нагла беше. Тя е единствената, която нямаше намерение да се върне и си знаеше правата. Бяха много добре подготвени", коментира Симеонов. На въпрос лошо ли е човек да си знае правата, той отговор: "Лошо е когато не си защитаваш националните интереси".

"Оставете соросоидалните манипулации. Основният ни враг беше точно ДПС и неговото уродливото му изчадие – ДОСТ", каза Симеонов.

Той допълни, че още снощи е поздравил лидерите на ГЕРБ и БСП, но без допълнителни уговорки.