Обявиха за невероятно тъп путински депутат, приятел на Волен (ВИДЕО)

Депутатът от Държавната дума на Русия, от партията на Путин "Единна Русия" , Николай Валуев е невероятно тъп, твърди опозиционният лидер Алексей Навални, като дава пример с речта му, в която боксовият шампион призовава руснаците, на които не им харесва в Русия, да бъдат изселени в страна, измислена от него, която нарича Лумумба. 

Николай Валуев коментира изявленията на вратаря на  футболния отбор на" «Крыльев Советов» Евгений Фролов, който критикува Кремъл за липсата на финансова помощ за хората по време на кризата с коронавируса.

Депутатът не може нито да говори, нито да мисли, нито да пише, какво прави в "Думата", пита Навални и уточнява, че такива хора управляват Русия.

Валуев връчи през 2016 г. почетен медал на лидера на АТАКА Волен Сидеров за принос в българо-руските отношения. Наградата е от руския Комитет на ветераните от войната. Това стана на традиционното митинг-шествие на АТАКА по случай Освобождението на България от турско робство, както обявиха тогава от партийната телевизия. По покана на АТАКА световният шампион по бокс в тежка категория Николай Валуев пристигна в България специално за шествието на атакистите. С Волен станаха първи дружки, въпреки че не си приличат особено. Вероятно имат общи интереси.