От ИК на Мая Манолова разсмиват: Манолова може да е обединител на лявото и дясното

Нямало хумор и добро настроение в предизборната кампания, твърдят някои. Имат много здраве...

"Кандидатирането на Мая Манолова за кмет на София ще е една изключително успешна стъпка. Не е вярно, че сме част от проект, тъй като всички, които заставаме зад Манолова, сме граждани с гражданска позиция. Имаме наблюдения как тя следи болките и проблемите на гражданите".Това с най-сериозен вид заяви в сутрешния блок на Нова телевизия Десислава Филипова, адвокат и член на инициативния комитет за издигането на Мая Манолова за кмет на София.  Каза тези думи, когато я попитаха за безобразното държание на Манолова към протестиращите срещу кабинвета Оришарски, който тя доведе на власт с подаването на фалшив сигнал по аферата "Костинброд"

Манолова може да е обединител на лявото и дясното. Нека всеки застане зад една силна кандидатура. Манолова е ярка личност, не е човекът, на който да му се диктувано", завърши Десислава Филипова. Благодарим и от сърце за здравословния бурен смях, който ни донесе тази фраза.

Когато сложиха Манолова на позицията омбудсман, си помислиха, че ще ѝ затворят устата. Но се излъгаха. Тя свърши чудеса като омбудсман. Сами си вкараха острие. Опитват се да я стопират.