Пълен майтап: След месеци любовни терзания, вицове и намеса на СЕМ - Ергена остана без булка

Виктория и Виктор

Виктория и Виктор

Предаването "Ергенът" приключи. Кандидат-женихът Виктор направи своя избор след месеци любовни терзания по 22 мераклийки за булки. На финала той се спря на рускинята Виктория. След финала на скандалното предаване, което втрещи голяма част от зрителите, фитнес-инструкторът се появи в шоуто на Цитиридис, където трябваше да бъде с избраницата си.

Тя обаче не можела да дойде в студиото заради семейни причини. В крайна сметка ергенът Виктор призна, че е направил грешен избор и двамата с Виктория вече не били заедно и ѝ пожела да намери любовта на живота си другаде. Преди "инфарктния" край бяха останали три дами. Едната от тях - Александра - отказа да продължи и да приеме символично роза от кандидат-младоженеца. Хипнотерапевтката обясни, че му била обидена, защото не застанал зад не я и не е изгонил бъдещата си "избраница" Виктория, която я заля с джин по време на дамски коктейл. Съкрушеният Виктор призна пред Цитиридис, че вече имал планове за Алекс, но нямало да ги сподели.  

В сапунката се включи и СЕМ. Медийният регулатор критикува шоуто, че не било възпитателно за децата. От БТВ скочиха, че никъде не се споменава реалити предаването да е предназначена за хлапетата. Появиха се и конспиративни теории след задълбочени проучвания - как Радев си отмъщавал през СЕМ на телевизията чрез "Ергена", защото там вече нямал медиен комфорт. 

Още преди финала на шоуто пък медията рекламира кастинг, в който ще избира кандидат-булки за новия сезон. В социалните мрежи вече се завихрят нови майтапи. Още от първия епизод на "Ергенът" се появиха десетки вицове. Започнаха да валят предложения към Виктор да зарязва реалити сапунката и да отиде на пазара за булки в Димитровград. 

Ето и още от фолклора в мрежата:

"Гледах "Ергенът" и разбрах, че никак не е лошо да си сам".

"След като видя участничките, ергенът се върна при майка си".

"От екипа на “Ергенът” съобщават, че след излъчването на първия епизод, предаването ще се казва "Завалията".