„Путин сегодня“ иска "нацистка" България да бъде затрита и разделена между Сърбия, Турция и Русия

Близо 200 години Русия, независимо дали е царска болшевишка, съветска или путинска продължава неотменно своята подла и мръсна игра към България. Най-точно е формулирал Раковски – „Руската убийствена политика за българите“. Само преди седмица, в навечерието на Новата 2023 година руското пропагандно издание „Путин сегодня“ публикува статията „Да не повтаряме „българската грешка“ на другаря Сталин“. А „грешката“ е нереализираният напълно план на Висарионович да изтрие България от картата на Европа, разделяйки я между съседите й.

Сега путинисткото издание инициира нова хибридна операция, според която България е географско недоразумение и трябва да бъде унищожена, както това се случва с Украйна, защото е "нацистка държава", а територията й да бъде разделена между Сърбия, Турция и Русия. Приложена е и карта – как точно да изглежда разделянето.

Статията е изградена единствено на вековни митове и пропагандни клишета за „Освободителката“ и неблагодарните българи. Типично за подобни фашизоидни издания няма реален автор. Подписана е с псевдонима Mamomot. Няма адрес на електронната кафява медия, нито кои са издателите й, но така в Русия разбират демокрацията и свободата на словото. Притеснително е, че пропагандният пасквил усилено се разпространява в българските русофилски и путинофилски фейсбук групи. Нашите безродници споделят настървено мокрите сънища на  страхуващия се да напише истинското си име Mamomot и сякаш

изпадат в дива радост

от възможността за убийството на България.

Faktor.bg преведе и публикува поредния руски пасквил, за просветление на умовете на българите, които все още вярват, че имат „братушки“.

Да не повтаряме „българската грешка“ на другаря Сталин

www.putin-today.ru

В края на Втората световна война другарят Сталин в компанията на американския президент и британския премиер обсъдил, като минимум, два пъти следвоенното устройство на света.
Настъпилите по-късно исторически реалии ни показват съдбата на много региони: Прусия, Силезия, Судетите… 
Известна е позицията на Сталин, благодарение на която, по някакво недоразумение, и досега съществува държавата с името Германия.
И сега е ясно видима другата грешка на генералисимуса: не беше унищожена държавата България.
Същата тази страна, съществуването на която лежи върху руската кръв, пролята във войната с Турция.
Да погледнем как братушките се „отблагодариха“ на Русия за това, че любимото Престол-Отечество с цената на живота на нашите военни подари на това географско недоразумение държавност.

1. През Първата световна война България се съюзи с нашите противници, тоест, воюваше на страната на нашите врагове.

2. През Втората световна война братята славяни също воюваха като съюзник на Вермахта и хитлеристкия нацистки режим.

3. В съвременната история България направи всичко, за да даде своета лепта в стратегията на Запада, насочена към унищожението на Русия, руския народ и Русия свят:

а) Отхвърли проекта за нефтопровод Бургас-Александруполис. По същество той беше аналог на сегашните, взривени „Северни потоци“, когато се изграждаше инфраструктурата за заобикалянето на Босфора и Дарданелите за износ на руския нефт. През 2012 година България „прецака“ формирания през 2007 година консорциум с Гърция и Русия.
б) Същата съдба постигна и друг важен геополитически инфраструктурен проект: „Южен поток“. При това на етап, когато вече бяха изпълнени много етапи на конкретната работа по него.

rusia_todei_karta.jpg

Ще отбележа, че, според мен, именно позицията на България по двата тръбопровода принуди Русия коренно да промени отношенията с Турция, като заложи на изграждането на практически приятелски отношения с Анкара, от което многократно се възползва Ердоган във вреда на нашите национални интереси.

в) Третата стъпка в демонстративните шамари, които нанасят на Русия братушките България беше в строителството на АЕЦ „Белене“. Отказът от сътрудничество беше въплъщение на стратегията на Брюксел и Вашингтон за максимално сдържане на Русия, при това във вреда на собствената им българска икономика.
г) През 2004 година България влезе в НАТО. Тоест, в „демократичното семейство на европейските народи“, чиято цел е унищожаването на Русия и убийството на колкото е възможно повече руски хора, което последните събития в Украйна превърнаха в неопровержим факт.
г) България е една от страните, които особено пъргаво се присъедини към всички санкции на своите брюкселски и задокеански господари. Особено показателен беше демаршът, когато тази страна отказа достъп до въздушното си пространство на самолета на министър Сергей Лавров.
По такъв начин, съвършено очевидно става, че е дошло време

да бъде поправена „българската грешка“ на другаря Сталин

Аз предлагам, както и в случая с Казахстан, Украйна, Закавказието, да бъде взето решение от заинтересованите страни условно наречени „Конференция за България“ Русия, Турция и Сърбия: 
а) Част от България се дава на Сърбия.

б) Черноморското крайбрежие и коридори до Сърбия и Гърция да получи Русия.

в) Останалата част получава Турция. 

*****
От опита с България вече е ясно, че е необходимо да бъде „унищожено“ нацисткото образувание, наречено Украйна. Думата „унищожено“ е в кавички, за да се подчертае, че на унищожение подлежи именно държавността на русофобското географско недоразумение.
И накроя искам да напомня за случилото се преди време показателно събитие. Всяка година Русия внася за гласуване в ООН резолюция за недопускане на героизирането на фашизма и нацизма. По традиция против нашата резолюция винаги гласуват ядрата на световния нацизъм: САЩ и Украйна. Но тази година към нацистите от Съединените щати и киевската бандеровска банда се присъединиха ,като показаха истинското си лице Германия, Австрия и Италия.
Затова повече не трябва да повтаряме „българската грешка“ на другаря Сталин: всички тези нацистки държави трябва да бъдат унищожени!
Защото ако ние не унищожим тях, те ще унищожат нас!

А защо ни е светът, ако я няма Русия? (цитат от В. Путин-бел. ред.)

Mamomot
telegra.ph

Превод: Faktor.bg