Освобождението в България ще приключи успешно, само с поражението на Путин

Авторът

Авторът

Д-р Любомир Канов

Политическата “битка” в България, може и ще приключи успешно, само с поражението на Путин. Дотогава, почти цялата политическа борба, ще се свежда до упражнение, което може да се нарече “Путинистика”. Тя е подла борба, разбира се, с надлъгване и скрити в ръкава карти. Играчите, особено платените, следят фронта и наддават след всяко село опожарено и завладяно от орките и чеченците, потриват доволно ръце и действат съответно инструкциите. За момента курсът е към 

“президентска република путинка”,

 начело с Радев. Разчита се на разединена и слаба Европа и, възможно, на отдръпване на Тръмп и Америка от ЕС и НАТО. Вярват в непобедимата Червена Армия Освободителка, която в крайна сметка, вече 80 години, им осигури пълно господство над България. 
Тези сметки, обаче, ще се окажат криви. За съжаление, дотогава и в името на това опровержение, ще бъдат дадени много млади и стари украински животи. Украйна никога няма да бъде покорена от Мордор, който в българския вариант се нарича “Дядо Иван”. Украинците наричат поданиците му “кацапи”, тоест касапи. Свободата на българската рая, уви, в крайна сметка, ще дойде пак оттам. 

Откъм Дядо Иван

 Когато се срине окончателно и този път завинаги, Империята на Злото, Кремъл, Путин, всичките нашенски сатанински слуги ще пропаднат в Преизподнята незабавно и заедно с него. Всичкото тяхно Величие, Възраждане и Мечове, моментално ще станат на пепел. Тоест Освобождението, уви, пак ще дойде оттам. Но не преди него…
Не преди самият Иван Грозни да придобие човешко лице. Възможно ли е? 
Това което виждам засега във Великата страна, са многомилионно множество генетични мутанти. Твърдят, че са вярващи православни. 
Господ да им е на помощ! 
За нашите тука, обаче и Господ не може да помогне…