Райчев избухна със скандални сравнения: Зеленски бил като Хачо Бояджиев, а Кличко приличал на Кобрата

Андрей Райчев направи скандален коментар в "Панорама". Социологът скочи срещу Володимир Зеленски и го нарече "ниска топка". Той разрови костите и на режисьора Хачо Бояджиев, който щял да изглежда по същия начин като президент на България, както украинският държавен глава. Райчев продължи със "съжденията" си и предположи, че Кубрат Пулев бил Кличко за София, ако стане кмет. като кмет на София. В размислите си социологът не помисли, че да сравнява двама кръвни врагове на боксовия ринг от миналото не е особено подходящ пример. В социалните мрежи се появиха коментари, че оттук нататък Райчев трябва да пита за всеки случай, дали Кобрата няма да е преди или след него в ТВ студиата. 

„Кризата от Covid-19 преля във войната в Украйна. Днес антиваксърите са за Путин, а проваксърите подкрепят Киев. Това е лошо за България. Тези спорове не решават нищо. Получава се само истерия и разделение. Украинците лъжат по цял ден. Това, че не харесвам Зеленски, не значи, че съм пропутинист. Все едно за президент да сложим Хачо Бояджиев, а за кмет на София – Кубрат Пулев. Западният човек не знае какво е да те лъже пропагандата. Аз съм за моментално прекратяване на войната, но българинът подозира за Запада, каквото и Путин – че е дълбоко лицемерен", коментира социологът.  

В "Панорама" се включи и Иван Гарелов, който обикаля от миналата седмица телевизиите, за да рекламира книгата със спомените си. Райчев не пропусна да направи ново невероятно заключение - че именно бившият водещ на петъчното предаване създал социолозите и политолозите.