Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (16 - 22 януари)

Овен

През седмицата от 16 – 22 януари, 2023 избягвайте да правите планове следвайки собствените си желания и капризи. Бъдете откровени и честни както към самите себе си, така и към хората, с които ще имате контакти.

Това е седмица, която ще изиска от вас максимална чистота и откровеност в действия и мисли. Опитите за лъжа или измама ще имат неприятни последствия, независимо от коя страна идват.

През тази седмица преди всичко избягвайте конфликти или прояви на нетърпение и раздразнителност в отношенията си с хора, които са важни за вас.

Дори тези ситуации да преминат бързо, обидата или разочарованието, което ще оставят след себе си ще има продължително въздействие върху настроението на другите хора.

През тази седмица ще имате да разрешавате дребни, но важни битови проблеми или ще имате твърде много ангажименти с дома си.

Вашият голям проблем през тази седмица ще бъде нестабилността ви в емоционален и психически план, която може да предизвика по-дребни или по-големи проблеми и противопоставяния.

Ако съумеете да контролирате собствените си емоции ще успеете да преживеете една интересна седмица с различни преживявания с приятели или роднини (дори тези контакти да са само виртуални).

Някои ваши действия от предишните няколко месеца през тази седмица ще се окажат успешни, и ще ви донесат напредък, придобивка или друга някаква полза.

През седмицата могат да ви изненадат разговори или действия от страна на хора, извън вашето семейство.

Тази седмица ще бъде важна за хармонизиране на сложни брачни или междуличностни отношения.

Възможно е да възникне притеснение свързано със здравето на близък човек.

Хубавите неща за момчетата и момичетата през тази седмица ще бъдат свързани с успех или с благоприятен завършек на вече започнати дейности и ангажименти.

Може да имате определени очаквания за развитието на ваши планове, свързани с хора, които са от друга националност или религия, независимо дали живеят близо до вас или се намират в друго населено място.

Седмицата носи своите изненади за вас, които ще ви покажат, че развитието на собствената ви съдба понякога си има свои собствени начини и пътища.

Мъжете да се пазят от хитри, лукави и пресметливи приятелства.

През седмицата бъдете внимателни за здравето си и да избягвайте нездравословен начин на живот.

Жените ще преминат през седмица, в която ще се наложи да бъдат опора на семейството си. Мнозина ще разчитат на вас, а вие самите ще може да се надявате единствено на себе си. Тук няма място за оплаквания, за добро планиране на делата ви и за отговорно изпълнение на всяко едно от тях.

Радостните моменти в живота ви тепърва предстоят, така че няма причина да се оплаквате или да изпадате в лошо настроение. Гледайте напред и имайте вяра в себе си и в добрата си съдба.

Телец

През седмицата от 16 – 22 януари, 2023 най-голямото ви изпитание ще бъде свързано с умението ви да създавате и съхранявате добро настроение, както за вас самите, така и за хората около вас.

Вътре в себе си може да изживявате всякакви терзания, разочарования или емоционална болка, но мисията ви тази седмица е да раздавате най-доброто от себе си на другите.

През тази седмица ще получите писмо, имейл или телефонно обаждане от човек, който живее в друго населено място.

Възможни са новини свързани с раждането на дете или друго важно събитие свързано с дете.

През тази седмица мнозина от вас ще очакват подарък или да преживеят приятно събитие с хора от близо и далеч.
Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване, ако имате подобни планове.

През седмицата бъдете по-внимателни в професионалните си отношения. Възможни са опити умишлено да ви провокират към някакъв конфликт. Несериозни или некоректни действия на колега или клиент могат да предизвикат неприятна ситуация на работното ви място.

През тази седмица момчетата и момичетата все още ще имат по-големи разходи, за това добре преценявайте кое е важно и кое не е. Използвайте наличните си ресурси.

Не разчитайте на приходи, които евентуално може да получите. 

Това ще бъде неблагоприятна седмица за вземане на важни решения свързани с финансови документи или договор.

На някои от вас ще им се наложи да разрешават проблеми или неприятности, които ще имат връзка с минали събития, решения или грешки.

През тази седмица мъжете внимателно да се ангажират с уреждането на различни финансови и парични дела, поради тяхната деликатност или опасност да предизвикат някаква нестабилност в личния ви бюджет.

Мнозина от вас ще очакват получаването на пари.

Възможно е да имате сериозни ангажименти свързани с документи или с договор.
През седмицата могат да ви се наложат грижи свързани със здравето на роднина.

За жените седмицата ще бъде благоприятна за всякакъв вид пътувания, за работа свързана с пътуване, транспортна дейност или туризъм. Следете с внимание новините, които ще получите във връзка с работата или бизнеса си през тази седмица.

През тези седем дни ще възникнат малки непредвидени разходи, които ще внесат временно безпокойство относно евентуални затруднения в семейния бюджет.

Близнаци

През седмицата от 16 – 22 януари, 2023 ви предстои да организирате или да присъствате на срещи с различни хора.

Тези събития могат да ви заредят с положителни емоции или благодарение на тях да получите полезна за вас информация.

В работата си бъдете реалисти и следвайте стриктно изпълнението на задълженията си.

Не си позволявайте по-големи очаквания за постигане на нереални резултати или по-високи доходи.

Ако работите с пари бъдете максимално концентрирани, за да не допуснете неприятна грешка или да не станете обект на нечия измама.

Любовния ви живот през тази седмица ще е нестабилен, на моменти неясен, вероятно поради желанието ви събитията да се развиват по-бързо или ще възникнат различни противоречия, предимно поради собствената ви емоционалност и чувствителност.

По-сложни ще бъдат събитията в любовта за младите представители на този зодиакален знак, които ще преминат през сериозно изпитание на чувствата си.

През тази седмица избягвайте да давате обещания, тъй като предстоят промени, които ще направят невъзможно тяхното изпълнение.

Седмицата ще е трудна за тези от вас, които са ангажирани със съдебни или юридически дела.

Момчетата и момичетата ще преживеят емоционално една неприятна новина свързана с човек, когото познават.

През седмицата ще възникне възможност чрез допълнителна работа да си осигурите допълнителни приходи в личния си или семеен бюджет.

Мъжете ще имат благоприятна седмица за действия свързани с пари, което ще ви помогне в някаква степен да намерите най-доброто решение на една неприятна или сложна ситуация в живота си.

Като цяло седмицата ви носи различни изненади. В повечето случаи те ще бъдат свързани с непознати хора или с някой, който ще има бъдещо влияние във вашия семеен или професионален живот.

Някои от тези неочаквани събития ще ви накарат да помислите за някои превратности в живота, които всеки от нас преживява в даден момент от живота си.

През тази седмица жените ще успеят да се зарадват на събитие, което ще бъде свързано с ваши роднини или приятели.

Може да се наложи да се включите виртуално в едно събиране, което ще се случи на далеч от вас и на което не можете да присъствате поради различни причини.
Седмицата носи новина или събитие, което по някакъв начин ще промени живота на човек, когото познавате.

Рак

През седмицата от 16 – 22 януари, 2023 ще се фокусирате върху изпълнението на ваши планове свързани с дома ви. Ще се ангажирате с малки, но неотложни битови ремонти и промени.

Някои от вас могат да очакват разговори или ще имат конкретни действия свързани с покупка на нов дом, имот или друга скъпоструваща вещ.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване. Не са изключени промени в плановете ви, но само при тези от вас, където ще възникнат неочаквани или необичайни обстоятелства.
Ако имате специални очаквания за новини от хора, които живеят в друго населено място, възможно е това да не се случи точно тази седмица. Вероятно е те да не са толкова оптимистични, положителни, колкото вие очаквате.

Разбира се, възможно е едно допълнително развитие на тези неща и промяна на цялата ситуация през следващите седмици.

През седмицата ще възникне напрежение свързано с документ или с договор от финансов характер, пропуснато или забравено плащане и други.

През седмицата ще имате оживени разговори по телефона или чрез Интернет с ваши приятели или роднини, които живеят в друг град, село или държава.

Момчетата и момичетата ще трябва по-отговорно да се ангажират с някои неприятности и да търсят мъдри и практични решения. Оставете собственото си желания и капризи на заден план.

През седмицата ще преживеете няколко неочаквани ситуации, някои от които ще имат връзка с пари.

През тази седмица при мъжете ще възникне неочаквана ситуация или ангажимент, който може да има връзка с финансов документ, банкова карта или кредит.

Възможно е предварително сте подценили възникването на една тази ситуация или да сте пропуснали да изпълните свои ангажименти в срок. Подобни грешки или пропуски от ваша страна може да предизвикат конфликти или неприятности през седмицата.

Въпреки вашите реакции, вие ще осъзнаете факта че всичко това се дължи на вашата неорганизираност, предоверяване или разсеяност.

Житейските уроци, които ще ви бъдат дадени през тази седмица няма да ви навредят или въвлекат в неразрешими ситуации. Тяхната цел ще бъде да ви научат по един труден начин как да организирате за в бъдеще собствения си живот.

Седмицата носи важно събитие или промени в живота на жените, свързани с роднина.

В отношенията си с жени бъдете предпазливи, за да не останете разочаровани от неискрената им природа и двуличие.

Лъв

През седмицата от 16 – 22 януари, 2023 ще се фокусирате върху изпълнението на ваши планове свързани с дома ви. Ще се ангажирате с малки, но неотложни битови ремонти и промени.

Някои от вас могат да очакват разговори или ще имат конкретни действия свързани с покупка на нов дом, имот или друга скъпоструваща вещ.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване. Не са изключени промени в плановете ви, но само при тези от вас, където ще възникнат неочаквани или необичайни обстоятелства.

Ако имате специални очаквания за новини от хора, които живеят в друго населено място, възможно е това да не се случи точно тази седмица. Вероятно е те да не са толкова оптимистични, положителни, колкото вие очаквате. Разбира се, възможно е едно допълнително развитие на тези неща и промяна на цялата ситуация през следващите седмици.

През седмицата ще възникне напрежение свързано с документ или с договор от финансов характер, пропуснато или забравено плащане и други.

През седмицата ще имате оживени разговори по телефона или чрез Интернет с ваши приятели или роднини, които живеят в друг град, село или държава.

Момчетата и момичетата ще трябва по-отговорно да се ангажират с някои неприятности и да търсят мъдри и практични решения. Оставете собственото си желания и капризи на заден план.

През седмицата ще преживеете няколко неочаквани ситуации, някои от които ще имат връзка с пари.

През тази седмица при мъжете ще възникне неочаквана ситуация или ангажимент, който може да има връзка с финансов документ, банкова карта или кредит.

Възможно е предварително сте подценили възникването на една тази ситуация или да сте пропуснали да изпълните свои ангажименти в срок. Подобни грешки или пропуски от ваша страна може да предизвикат конфликти или неприятности през седмицата.

Въпреки вашите реакции, вие ще осъзнаете факта че всичко това се дължи на вашата неорганизираност, предоверяване или разсеяност.

Житейските уроци, които ще ви бъдат дадени през тази седмица няма да ви навредят или въвлекат в неразрешими ситуации. Тяхната цел ще бъде да ви научат по един труден начин как да организирате за в бъдеще собствения си живот.

Седмицата носи важно събитие или промени в живота на жените, свързани с роднина.
В отношенията си с жени бъдете предпазливи, за да не останете разочаровани от неискрената им природа и двуличие.

Дева

През седмицата от 16 – 22 януари, 2023 ще се притеснявате или ангажирате по някакъв начин със здравословните проблеми на роднина или приятели. Психически ще сте подготвени за всякакъв развой на тези събития: и за хубаво и за лошо.

Ако работата ви е свързана с пари или с финансови документи, през тази седмица бъдете максимално концентрирани за да не допуснете грешки или пропуски. Вероятността за корекции по-късно е малко вероятна.

Като цяло седмицата ще ви натовари с повече професионални ангажименти.

Очакванията ви да постигнете някакви конкретни резултати няма да се реализират в рамките на тези седем дни. Вероятно затова ще има важни причини или обстоятелства, които няма да зависят от вас.

Седмицата ще бъде трудна за тези от вас, които ще пътуват. Възможни са всякакви неочаквани ситуации.

Едно от хубавите събития през тази седмица ще има връзка с дете или с млад човек. Може да получите новини или да преживеете събития свързани с бъдеща бременност, с раждане на дете и други.
За тези от вас, които са родители, седмицата носи възможност за изява или успех на собственото ви дете.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица на важни, съдбовни и в някаква степен интересни събития свързани с дома и семейството.

Тази седмица ще зарадва мнозина от вас с новина за важни събития или успехи в живота на близки родственици или приятели.

Поводите за тъга и притеснение, които сте имали досега, постепенно ще отстъпят място на едно по-оптимистично настроение и нова нагласа за предстоящи събития в близко бъдеще.

Мъжете ще имат големи очаквания за развитието на някои важни за тях събития.

Благоприятно влияние върху делата ви през тези седем дни ще изиграят хора, с които вече имате създадени сериозни и стабилни отношения. Възможно е през седмицат ада преживеете някои неприятни разочарования, но те ще имат своя смисъл или ще са начин да ви дадат някакъв урок.

На жените през тази седмица ще им се наложи да вземат важно решение свързано с човек от семейството.

Възможно е да възникне необходимост от контакт или ангажимент свързан със съдебна или юридическа институция.

Везни

През седмицата от 16 – 22 януари, 2023 има вероятност да посетите лекар или да се ангажирате с грижи за здравето на ваш роднина.

Семейните проблеми, които все още стоят неразрешени и през тези седем дни ще продължат да бъдат притеснение за вас. За вас ще бъде важно да осъзнаете необходимостта от изчакване на по-благоприятни обстоятелства за тяхното разрешаване.

През тази седмица ще имате възможност да възродите една стара идея, да дадете нов тласък на нещо, което досега е било в застой.

Седмицата ще ви даде шанс за постигане на важен успех, свързан с нещо, което вече сте започнали преди време.

Тази седмица ще бъде благоприятна за тези, чиято работа е свързана с пътуване, транспорт, контакти с хора от различни градове или държави.

Възможно е през тази седмица да обмисляте или разговаряте относно възможност за нова работа, свързана с преместване в друг град или в чужбина.

Генералната тенденция на тази седмица е постигане на финансова стабилност, уреждане на финансови дела и др.

Благоприятните тенденции ще обхванат голяма част от ежедневните ви дела, а всичко останало ще зависи от вашите собствени действия, решения, амбиция и подготовка.
Момчетата и момичетата ще бъдат изненадани от една покана за събиране или среща.

Тази седмица вещае за мнозина от вас кратко пътуване, в страната, където живеете. Бъдете предпазливи в контактите си, и не омаловажавайте значението на собствената ви интуиция (вашия вътрешен глас), който ще се опитва да ви коригира или дава мъдри съвети.

Мъжете ще имат ангажименти със син или внуче, както и с някой друг по-млад от тях мъж.

През седмицата ще се завърнете към минали спомени и преживявания чрез една неочаквана среща с непознати хора.

Любовта ще може да ви покаже своята щедрост през тази седмица. Разбира се, това в голяма степен ще зависи и от други обстоятелства, но като цяло тези седем дни ще бъдат време за романтика, любовни приключения и нови авантюри.

През седмица жените ще могат да се зарадват на пари или финансов документ чрез родственици или чрез работа (бизнес).

Напрежение може да възникне около млад човек от кръга ви роднини или приятели, някой който живее в друго жилище или в друго населено място. Напрежението ще е свързано с някакъв конфликт, недоразумение или с разногласие по различни теми от живота.

Скорпион

През седмицата от 16 – 22 януари, 2023 ще имате възможност да възобновите ваш стар проект или идея, нещо което сте спрели преди време поради някакви причини.

Мнозина преживяват в момента промени на работното си място, които създават притеснение. По някакъв начин те ще бъдат благоприятни за вас в един момент. Бъдете търпеливи!

Неочакваните събития през тази седмица ще ви принудят да вземате бързи решения. Възможно е дори да нямате време да преживеете емоционално различните ситуации именно поради динамиката на тяхното развитие.

През седмицата в семейството си ще очаквате новини, гостуване или развитие на важни събития в живота на член на вашето семейство или роднина.

Тази седмица носи раздяла с човек от кръга ви приятели поради различни житейски промени в неговия или нейния живот.

През седмицата бъдете внимателни при работа с документи, с договор от финансов характер или други формалности, които могат да предизвикат затруднения.

Някои от вас ще вземат важно решение свързано с любовна връзка, която имат в момента и нейното бъдещо развитие.

Това ще бъде благоприятна седмица за имотни или имуществени дела и ангажименти, включително такива, които ще изискат контакт с юридическа или съдебна институция.

Момчетата и момичетата ще имат своите тревоги и притеснения в семейството си, но благодарение на помощта на роднини, приятели или съседи ще се справят успешно с всяка една ситуация. През седмицата може да възникне раздяла от различен характер най-вероятно с жена, която е ваша роднина, позната, приятелка и др.

През седмицата за мъжете ще възникнат поводи за различни събирания, които ще изискат да направите избор на подходящ подарък или да приготвите специална трапеза в собствения си дом.

Тези от вас, които имат родственици в друг град, село или държава ще преживеят ситуации на напрежение с тях, които ще имат индивидуално развитие според личните хороскопи на съответните хора. Възможно е тези събития да ви натоварят емоционално, но едва ли ще са свързани с големи сътресения.

През тази седмица жените ще получат полезна информация чрез приятелските си връзки с хора от близо и далеч.

През тези седем дни може да положите основите на едно ново приятелство, което да прерастне в сериозна романтична или бизнес връзка.

Седмицата може да се запомни с покана за събиране свързано с жена. Като цяло през тази седмица ще имате няколко важни срещи или разговори с жени, на които ще трябва да бъдете сериозни и отговорни.

Стрелец

През седмицата от 16 – 22 януари, 2023 ще постигнете трудни, но важни за вас резултати и успехи. Тези ваши ангажименти и действия ще ви срещнат с някои лицемерни или манипулативни хора, но и добрите хора ще бъде с вас през тези седем дни.

В някои случай достигайки до тези важни за вас резултати, ще преживеете здравословни неразположения: проблеми с кръвното налягане, безсъние, мигрена и други, поради по-големия стрес, през който ще преминете.

През тези седем дни много по-ярко ще видите развитието и значението на промените, които вървят в живота ви. Те ще окажат влияние предимно върху вашия личен или интимен живот, и ще бъдат за ваше добро.

През тази седмица ще проведете разговор в семейството си, който ще ви помогне да направите по-добър подбор на плановете си. Възможно е тези действия да са предизвикани от възникването на нови обстоятелства или появата на нови възможности.

Възможно е през тези седем дни да обсъждате предстоящо семейно събиране.

През тази седмица ще ви се наложи да посрещнете гости или да се срещнете с хора, които ще са досадни или натоварващи с техните оплаквания и проблеми.
Възможно е да посетите дома на роднини или приятели по неприятен повод.

Момчетата и момичетата ще похарчат пари за някои промени или подобрения в личния си гардероб или в дома си. За вас това ще бъде благоприятно време за действия свързани с някакъв вид имущество.

През седмицата може да очаквате изненади както в дома си, така и в дома на съседи, събития свързани с вашата улица или район.

През тази седмица мъжете ще ги натъжи новина свързана с човек от кръга роднини или неприятна ситуация във вашия дом. Вероятно тези неща ще имат емоционален характер и ще трябва да се преживеят възможно по-философски.

Възобновяването на едно старо приятелство или познанство ще изиграе положителна роля в живота ви през тази седмица.

Тази седмица ще бъде много благосклонна към жените, които ще имат късмет както в паричните си дела така и в реализацията на различни важни планове.

Избягвайте неприятности или неприятни хора на работното си място, защото те могат да ви въвлекат в много неприятна ситуация.

Седмицата ще бъде много динамична в общуването ви с деца или с внуци, които живеят на разстояние от вас.

Козирог

През седмицата от 16 – 22 януари, 2023 ще следите и ще се ангажирате по-сериозно с развитието на вече започнали събития и ангажименти.

През тези седем дни обстоятелствата ще са на ваша страна и ще можете да реализирате плановете си.

Седмицата ще бъде благоприятна във финансов план независимо от вашия професионален статус или източници на доходи. Възможни са различни общи действия с членове на семейството ви или с други роднини.

През тази седмица ще се вълнувате от развитието на различни събития в семейството на хора, които са ваши приятели.

Възможно е да ви зарадват новини свързани с годеж, сватба, с раждане на дете и други.

Това ще бъде благоприятна седмица за обсъждане или вземане на решения свързани със собствения ви брак или семейство.

През тези седем дни може да очаквате различни новини, предложение или документ, които ще ви облагодетелствуват с парични постъпления през тази седмица или в близкото ви бъдеще.

През седмицата може да се ангажирате с документ или с договор, който ще има значение за вашия дом или за друг вид собственост, която притежавате.

Момчетата и момичетата ще останат разочаровани от отлагане на обещания или уговорки свързани с документи или с договори, загуба на информация от телефон или компютър и др.

През тези седем дни може да ви зарадва разговор с мъж, който ще касае вашите лични или професионални интереси и планове. Възможно е да присъствате на събитие по приятен повод свързано с мъж.

Мъжете ще имат различни поводи за по-динамични разговори или срещи с приятели. Може да бъдете част от едно събиране свързано с ваш приятел по приятен или тъжен повод.

Тази седмица ще се запомни с нови интересни познанства в живота ви, към чието развитие ще се стремите в бъдеще. Това ще бъде благоприятна седмица за възстановаване на позабравени отношения с познати и приятели.

Жените ще преминат през седем непредсказуеми като развитие дни. Ще възникват най-различни неочаквани ситуации, отношения, контакти и ангажименти. Ще имате неочаквани преживявания с хора, с които може и да не сте толкова близки. Очакват ви интересни моменти, като всяко едно преживяване ще има своя специална цел в живота ви.

Водолей

През седмицата от 16 – 22 януари, 2023 ще имате попътен вятър за реализиране на вашите очаквания и планове свързани с дома ви.

С каквото и да се захванете през тези седем дни ще успеете да го свършите сравнително в кратък период от време.

През тази седмица ще имате повече разходи, някои от които ще имат връзка с хора извън вашия дом.

През тази седмица бъдете внимателни в контактите си с непознати хора, особено ако това е свързано с пари.

Седмицата ще бъде благоприятна за уреждане на документи или други ангажименти свързани с жилището ви, с личния ви автомобил или друго имущество което притежавате.

Мнозина ще присъстват на събиране, което ще изиска специална подготовка, подарък или изискан тоалет.

Неуспех или лична драма в живота на момче или мъж ще бъде повод за разговори и търсене на необходимата помощ, но резултатите няма да са много позитивни през тези седем дни.

Момчетата и момичетата ще имат благоприятна седмица за пътуване и за развитие на планове или контакти с приятели или с връстници отблизо или отдалеч.

През тази седмица ще бъде важно да намерите сила и кураж да разчистите драстично неприятности или неприятни хора от живота си.

За мъжете тази седмица носи неочаквани събития или промени в работата на човек от семейството, които ще бъдат повод за емоционални и динамични разговори.
Седмицата може да се запомни с неочаквана оферта за нова работа, за допълнително обучение или почасова дейност.

Ако през тази седмица разчитате на помощта или контактите на друг човек, който ви е обещал съдействие, може да останете разочаровани от неизпълненото обещание.
През седмицата жените ще успеят сравнително бързо да се преборят с едно здравословно неразположение или стресова ситуация.

Като цяло от вас през тази седмица ще се изиска да имате повече смелост да се разделите с неща от миналото си. 2023 година тепърва ще отвори за вас нови възможности, както и нови хора ще навлязат в живота ви.

Риби

През седмицата от 16 – 22 януари, 2023 ще сте склонни да слушате повече съветите или коментарите на хората около вас. Понякога такова влияние върху вас може да имат дори хора, които смятате за свои неприятели.

Как ще се чувствате тази седмица и дали ще съумеете да вземете правилни решения ще зависи и от умението ви да пресявате информацията и да намирате сами истината, когато я търсите. Истината и правилните решения не изискват да започвате спорове или конфликти.

Тази седмица носи за мнозина от вас неприятна новина или преживяване свързано с момиче или с млада жена.

Домашните ви задължения ще бъдат повече, а ще искате повече време за собствените си любими занимания и приятелства. Възможно е да сте ограничени, да нямате достатъчно независимост и това да бъде повод за лошо настроение или депресия.

Тази седмица ще бъде неблагоприятна за пътуване или ще пътувате по неприятен повод.

Ако работата ви е свързана с пътуване или с транспорт ще възникнат различни спънки или затруднения, свързани с метеорологични условия, пропуски или неизпълнени ангажименти.

През тази седмица добро развитие ще имат личните ви отношения с любими хора и роднини, които вие може да зарадвате с нещо.
През седмицата ще имате благоприятно време да реализирате важни професионални ангажименти и въобще всякакви задачи свързани с работа. Може да постигнете много при добра организация и мотивация.

Момчетата и момичетата ще имат седмица, в която вашите успехи или неуспехи ще зависят изцяло от собствените ви действия и активност. През тези седем дни ще може да постигнете много, но може да попаднете в застой, ако се отдадете на ленност или оставите други хора да свършат вашата работа.

Важността на тази седмица ще се определи от шансовете, които ще ви бъдат дадени и които ще могат да бъдат реализирани или пропуснати единствено от вас.

През седмицата за мъжете ще възникнат неотложни ангажименти свързани с човек от семейството. Това може да създаде напрежение у вас поради краткото време, с което ще разполагате за тяхното изпълнение или поради друга някаква причина.

През тази седмица основно ще се фокусирате върху изпълнението на вече започнати професионални проекти или задачи, преди да се ангажирате с нови такива.

Ако сте в процес на някакви промени в работата, те вероятно ще продължат своето развитие извън рамките на тази седмица.

През тази седмица жените ще са много по-категорични да оставят в миналото неработещи отношения, проекти или желания. Ще искате да се ангажирате с неща, които наистина могат да се случат през тази година.

Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване и за реализиране на планове свързани с хора или институции, които се намират в друг град или държава.

Източник: astro.velida.net