Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (29 май - 4 юни)

Тази седмица преминаваме към периода на пълнолуние, което означава, че интензивността на всички процеси в природата и обществото ще се увеличи. Пълнолунието ще се състои на 4 юни в 7:41 на оста на променливите, тоест променливи, нестабилни зодии: Близнаци и Стрелец. Това пълнолуние се характеризира с висока умствена активност, любопитство, приказливост. И е чудесен момент за стартиране на рекламна кампания, представяне на вашите продукти и услуги и изграждане на лична марка.

Овен
Овните през този период могат да бъдат недоволни от въпроси, свързани със себереализация, лични постижения в любовната област и инвестиране на пари, емоционално напрежение във връзка с конфликт с деца или тяхното неспокойствие. Купуването на твърде скъпи неща и посещението на уважавани заведения може да доведе до изчерпване на бюджета.

Телец
За Телците ще бъде трудно да се разбират с членове на семейството, деца и родители тази седмица. Затова останете насаме със себе си и се откажете от рутината и домакинските задължения, които могат да бъдат прекалено много. По-добре е да обмислите нещата спокойно и да вземете балансирани, зрели решения насаме с природата, вслушвайки се в подканите на интуицията и гласа на душата си.

Близнаци
Близнаците ще почувстват емоционален плам, липса на яснота в мислите, навиване с негативни нагласи. За да успокоите ума си, научете се да медитирате, за да се свържете с хората около вас и членовете на вашето семейство. Положителен тласък ще добави спортуването – туризъм и колоездене.

Рак
При Раците не е изключено разрушаването на стабилен и познат начин на живот. Може да искате да направите драстични промени в живота или поне в менюто си. Време е да се отървете от лошите навици и ненужните неща. Не са изключени случайни връзки или импулсивни такива, както и разправии с тези, с които вече сте развили отношения.

Лъв
При Лъвовете ще се наблюдава намаляване на активността. Спазването на правилата за безопасност е задължително. Избягвайте прекомерната работа и загубата на енергия. По-добре е да концентрирате енергията върху неща, които вече са започнати и са ясни. Също така, през този период не трябва да сключвате договори и да подписвате важни документи.

Дева
За Девите е полезно да работят с нагласите си, да разрешават вътрешни конфликти и да се ангажират с формирането на морални ценности. Време за търсене на нови значения, ориентири. Избягвайте крайности както в състраданието, така и в щедростта. Преобладаването на необоснован оптимизъм и високи очаквания може да не е добро за вас. Затова се ръководете от практичен подход и здрав разум.

Везни
Родените под знака на Везни сега трябва да внимават да не излизат на преден план. Напрежение може да се развие както във финансовата сфера, така и в отношенията с приятели, акционери и обществени организации. През този период са ви присъщи нетърпение и радикализъм. Затова бъдете внимателни, някъде сдържани и проявявайте по-малко емоции, ако усещате, че атмосферата изобщо не предразполага за това.

Скорпион
За Скорпионите все още е трудно да се сближат с други хора и да покажат баланс в отношенията. Сферата на финансите, красотата и изкуството, социалните и културни събития е в застой. Затова си струва да приложите два пъти повече енергия, отколкото сте свикнали. Приятните решения през този период могат да бъдат там, където сте, разчитайки само на себе си. Споразуменията могат да бъдат отменени от тези, които са ги инициирали. Затова се фокусирайте върху собствените си сили и възможности.

Стрелец
Стрелците избягват безпокойството и претоварването с информация и задачи, като се фокусират върху реалистично постижими цели. Не изисквайте невъзможното от себе си. Сега преобладават субективизмът в преценките и склонността към преувеличение, някъде нелогичност и непоследователност в бизнеса, а някъде дори принудителни пътувания.

Козирог
Козирозите имат повишена амбиция и авторитет. Искат големи постижения, сила, успех, да са в светлината на прожекторите на всяка цена. В същото време не са изключени проблеми с репутацията. Спазвайте предпазните мерки, докато тренирате. Избухливостта и емоционалността могат да провалят любовната ви среща. Най-важното през този период е да се чувствате в баланс, да сте в хармония със себе си, със света и хората около вас.

Водолей
Водолеите ще открият емоционална зависимост от своите партньори, съпрузи, приятели, изкушението да нарушат споразумения и споразумения и да избегнат правни последици, трудности при избора на консултанти или клиенти. За съжаление, това не е периодът, в който можете да си позволите ясно разбиране кое е добро и кое е лошо. Ето защо най-важното е да обърнете внимание на съветите на хората около вас, техните компетентни препоръки. И останете в компанията на емоционално близък човек, за да се настроите положително и да се почувствате обичани и необходими.

Риби
Тази седмица може да не е лесна за Рибите, защото е период на сътресения. Възможни са конфликти с роднини, съседи, колеги от работата, повреда на техниката, неизправност на автомобила и други подобни. Основното е да не се поддавате на импулса да предприемате драстични и необмислени действия. Предприетите инициативи също могат да бъдат без значение. Затова планирайте всичко предварително и разчитайте повече на сърцето си, на интуицията, а не на това, което хората около вас диктуват.

Източник: burgasnews.com