Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (15-21 юли)

Овен
Това е чудесен момент за Овните да се отърват от вредните навици. Астролозите съветват да оставите всичко ненужно в миналото, да започнете да спортувате и да преразгледате диетата си. Може би е време да започнете нов живот! Седмицата е идеална за домакински задължения – направете генерално почистване.

Телец
Телецът ще се чувства независим и самодостатъчен както в материално, така и в духовно отношение. Астролозите препоръчват да прекарвате повече време с тези, на които имате доверие. Седмицата ви ще е спокойна и любовна, подходяща за всякакви дейности.

Близнаци
Време е Близнаците да отворят вратите към радостта и щастието! Това е чудесен момент да намерите своя път, вдъхновение и мотивация, както и да бъдете активни. Астролозите съветват да пазарувате, да се срещате с нови хора и да създавате нови запознанства. Ще се изисква максимално ангажиране в работата и бизнеса.

Рак
Раците могат да направят пробив в работата си, но това ще изисква търпение и упорит труд. Представителите на този знак могат да впечатлят бизнес партньорите си. Важното е да не губите себе си и да не променяте житейските си насоки. Периодът от 15 до 21 юли е чудесен за нови начала.

Лъв
Лъвовете се насърчават да живеят пълноценно. Подхождайте към нещата със страст и ентусиазъм. Може би някои хора ще се опитат да се намесят, но трябва да се доверите на интуицията си. За семейните Лъвове е важно да прекарват повече време с любимите хора, да се забавляват и да се наслаждават на живота заедно.

Дева
Тази седмица късметът ще бъде на страната на Девата. За да имат благоприятен изход всичките ви начинания, не губете време. Това е идеалното време за пазаруване и големи покупки, както и за грижа за външния вид. Ходете повече на чист въздух, движете се и общувайте.

Везни
Везните ще имат особен късмет в почти всички области на живота, тъй като ще са заредени с повече енергия и сила от обикновено. Посветете време на любимото си хоби, забавление и почивка с любимите хора. Първата част от седмицата ще бъде натоварена с домашни и служебни дела, пригответе се за малко повече стрес. През втората половина на седмицата е по-добре да се съсредоточите върху придобиване на знания, саморазвитие и подготовка за важни събития.

Скорпион
Съдбовни промени очакват Скорпионите. Вселената ще им изпрати сигнали, които ще им позволят да разберат, че животът е на път да се промени. Някои Скорпиони ще разкрият нови таланти, ще намерят нова работа или ще срещнат важни хора. Обсъждайте идеите си с близките, не действайте импулсивно.

Стрелец
Стрелците ще трябва да излязат от зоната си на комфорт. Можете спокойно да смените работата си или да спрете да общувате с неприятни хора, но всяка стъпка трябва да е добре обмислена. Това е чудесно време за искрени разговори с любими хора. Най-големият успех очаква хората, работещи в областта на ИТ и технологиите.

Козирог
Тази седмица Козирозите ще усетят прилив на сила и енергия. Управлявайте разумно времето и енергията си и се опитайте да се борите с изкушенията. Не правете ненужни покупки. Времето е благоприятно за духовно развитие.

Водолей
Сега е време Водолеите да докажат своята отговорност и надеждност. Вероятността да направите голяма печалба или да се придвижите нагоре по кариерната стълбица ще се увеличи рязко. Не отлагайте важните неща и спазвайте обещанията си. Периодът е благоприятен за екипна работа.

Риби
Рибите ще могат да разкрият своите силни страни и скрити способности. Не се ограничавайте, особено що се отнася до почивката. Може да се наложи да направите важен избор, но ще се справите блестящо с него. Седмицата е особено благоприятна за учители, психолози и медицински работници.