Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (22 - 18 юли)

Овен
Ще имате нужда от баланс. Не изпадайте в крайности, управлявайте разумно времето си и не пилейте енергията си напразно – ще ви е необходима за много по-важни неща. Не пренебрегвайте съветите на близките си – те ще се отнесат с разбиране към проблемите ви и ще ви дадат полезни насоки.

Телец
Ще бъдете обгърнати от усещане за самота, но няма да имате нямате против дългоочакваната тишина. В спокойна обстановка ще можете да се занимавате с работата си и да намерите решение на трудна ситуация или просто да прекарате свободното си време по ваше желание. Уединението обаче няма да продължи дълго, в средата на седмицата ще поискате компания и ще продължите да действате активно.

Близнаци
Внимавайте от желанията си, защото те са склонни да се сбъдват! Но не винаги точно както бихте искали. Като цяло пак ще са приятни, просто може би няма да очаквате точно такъв развой. Отделете почивните си дни за себе си, имате нужда да се поглезите с малки удоволствия.

Рак
Тази седмица ще бъдете много търсени. Няма да има край на предложенията от страна на приятели, близки и нови познати. Ако не искате да обидите никого, ще трябва да намерите някак си време за всички. Периодът е подходящ за задушевни разговори и забавление. Но не забравяйте и за работата – за съжаление, никой няма да я свърши вместо вас.

Лъв
Съдбата продължава да ви тества. Но не бива да се предавате ситуация. Отнасяйте се към живота и неговите възходи и падения по-философски, тогава нищо няма да може да ви шокира.

Дева
Дръжте пръста си на пулса на събитията, дори ако те прелитат пред вас със скоростта на светлината. Пропуснатите възможности ще ви накарат да съжалявате. Може би самата съдба иска в момента да проявите всичките си качества, за да изведете живота си на по-добро ниво. Гледайте на нещата от положителната страна, много по-лесно е.

Везни
Отпуснете се и се пуснете по течението. Не се захващайте със сериозна работа – тази седмица не е най-подходящото време да затъвате в дългосрочни проекти. Освен това опитите ви да промените посоката или да коригирате ситуацията няма да са особено успешни. Както виждате, малко зависи от вас, така че не насилвайте нещата.

Скорпион
Вие сте много целеустремени и борбени. Малките препятствия по пътя няма да ви спрат, защото сте уверени в собствените си способности – сякаш за вас няма бариери. Седмицата ще ви поднесе много щастливи мигове.

Стрелец
Вие пишете книгата на собствения си живот в няколко тома. Нямате нужда от подсказки, защото знаете отлично към какво се стремите и къде искате да бъдете. Съмненията нямат място в мислите ви. Намеренията са толкова важни, колкото и действията ви и идват от чисто сърце. Ще успеете във всичко.

Козирог
Липсата ви на самоувереност изненадва дори звездите. Откъде се взе напоследък този песимизъм у вас? В крайна сметка вие не само можете, но и искате мечтите ви да се сбъднат, а животът да стане по-интересен и желанието ви е напълно осъществимо. Просто мислете по-малко, правете повече.

Водолей
Вие, като слънчев лъч, пробиващ се през облаците, сте също толкова напористи и огрявате всичко около вас. Готови да се втурнете в битка, най-важното е, че пред вас има цел, която можете да спечелите с чара и желанието си. Стоейки здраво на краката си, отблъснете всяка атака и обезоръжете врага.

Риби
Във вените ви тече енергия, която трябва да бъде освободена незабавно. Задържането й ще ви накара да се почувствате уморени и стресирани. Реализирайте идеите си с всички сили. В края на седмицата ще можете да си позволите да се отпуснете и да се насладите на победите си.

Източник: burgasnews.com