Ще се изпразнят ли бинго залите заради онлайн игрите

Още от времената на 90-те години до днес, бингото е една от най-популярните игри сред българските любители на хазарта. Заедно с тотото, можем да кажем, че бингото е най-харесваното забавление от лотариен тип у нас. И ако преди играта се играеше главно в наземни пунктове, днес тя може да се пробва и онлайн. Palms Bet е един от операторите, които предлагат бинго в своя каталог. Вижте това ревю за Palms Bet от Nostrabet и преценете дали да изпробвате услугите на този букмейкър. 

Какво е бинго?

Както вече посочихме, бинго е игра от семейството на лотарийните игри. Правилата не са никак сложни и сме сигурни, че не биха ви затруднили. У нас играта се играе най-често с числа от 1 до 90. Всеки участник закупува билет, а след това проследява кои числа ще бъдат изтеглени от софтуера. Ако се получи печеливша линия с числа на един ред, то вие печелите. В зависимост от разновидността на играта, печелившите линии могат да бъдат хоризонтални, вертикални или дори диагонални. Подобно на тотото, повечето закупени билети осигуряват и по-голям шанс за печалба.

Ако играете бинго онлайн, то най-вероятно ще получите и някои допълнителни възможности. Една от тях е опитът да познаете на принципа четни или нечетни числа. Удобно е и това, че онлайн системата може автоматично да нанася числата по талоните ви, т.е. - няма да се налага да го правите ръчно.

Защо бинго е толкова популярно в България?

Трудно е да дадем напълно убедителен отговор, защо бинго и тото са толкова популярни у нас, а игри като кено, например, не са. Предполагаме, че всичко опира до това кои игри са били представени най-рано на аудиторията след промените. Развитието на онлайн операторите обаче позволява на българските играчи да се запознават все по-добре и с други игри, които досега не са били чак толкова известни по тези земи. Много от българските букмейкъри предлагат и апетитни джакпоти, които биха могли да бъдат ваши при малко повече късмет.

Може ли онлайн играта да изпразни бинго залите?

Със сигурност можем да твърдим, че онлайн операторите са успели и успяват да отнемат потребители от наземните пунктове. Все повече хора осъзнават, че играта в интернет е удобство, което те предпочитат, сравнено с това да им се налага физически да се придвиждат из града, в който живеят. Да не говорим, че повечето онлайн оператори предлагат бонуси и промоции, които значително превъзхождат това, което се предлага в наземните пунктове. Разбира се, това важи не само за бингото, но и за повечето други хазартни игри.

Трябва все пак да отбележим, че това не важи за всички хора. Все още има много играчи, които се забавляват далеч повече, наслаждавайки се на специфичната атмосфера в наземните пунктове и зали. Там те могат да социализират, да създадат нови приятелства и да се насладят на любимо питие, играейки. Това е една солидна база от играчи, които вероятно ще продължат да посещават игрални зали, въпреки развитието на онлайн хазарта като цяло.

Заключение

В заключение можем да заявим, че със сигурност онлайн операторите са успели да привлекат немалък процент от бинго играчите, посещаващи залите. И това важи не само за бингото. Винаги обаче ще има ядро от любители, които при първа възможност ще предпочетат играта в наземен обект и контакта с други хора. И това е напълно нормално - хората сме социални животни, колкото и интернет да навлиза в битието ни.