Кремъл смята, че губи войната, защото Украйна има войници-мутанти, създадени в биолаборатории от САЩ

Русия понася тежки загуби откакто започна войната срещу Украйна и Кремъл вярва, че най-накрая причината е изяснена. Според информация на "Комерсант" двама руски депутати разследват "опасен военно-биологичен проект" на Украйна изпълняван с помощта на САЩ за създаването на "войници-мутанти".

И да, това е истина, точно като от "Капитан Америка", пише https://www.unilad.com

Константин Косачев, заместник-председател на Съвета на федерацията на Русия, и Ирина Яровая, заместник-председател на Държавната дума, смятат, че са се натъкнали на изключителната тайна.

Двамата твърдят, че са направени серия от кръвни тестове на украински военнопленници и са открили "редица заболявания, включително нетипични за територията на Украйна". Някои от тези заболявания включват хепатит А и западнонилска треска.

"Съдържанието на съответните вещества надвишава многократно допустимите норми", каза Косачев и добавя:

"С тях са правени експерименти, както и са проведени експерименти на територията на Украйна върху изключително опасни заболявания, които при определени обстоятелства могат да бъдат разпространени за военни цели".

Ирина Яровая каза, че разследването е открило "банкноти, заразени с вируса на туберкулозата в Луганската народна република".

"И ние виждаме: жестокостта и варварството, с които се държат военните на Украйна, престъпленията, които те извършват срещу цивилното население, онези чудовищни ​​престъпления, които те извършват срещу военнопленниците, потвърждават, че тази система за контрол и създаване на жестока машина за убийства е внедрена под ръководството на САЩ. И тези лекарства за повишаване на ефективността, които все още им се дават, за да неутрализират напълно последните следи от човешкото съзнание и да ги превърнат в най-жестоките и смъртоносни чудовища, също потвърждават това", казва тя, цитирана от "Комерсант".

Според руски експерти и хепатит А, и западнонилската треска съвсем не са толкова нетипични за територията на Украйна.

Пенсионираният американски генерал Уилям Енярт каза пред NewsNation, че в тези твърдения няма абсолютно никаква истина.

"Мисля, че тези руски депутати трябва да са гледали твърде много повторения на стари анимационни филми", коментира той.

Превод: Faktor.bg