Има ли стратегии и трикове в играта на рулетка

Да се играе с пари е винаги по-вълнуващо, но същевременно не бива да подценяваме и възможността за игра на рулетка за забавление в демо режим. Това ни позволява да се отпуснем и просто да се радваме на преживяването, без да рискуваме да загубим част от средствата си. Безплатната игра е подходяща и за новобранци, които тепърва навлизат в света на рулетката. Подобен режим можете да изпробвате в специализирани сайтове като Silentbet, стига да имате навършени 18 години. 

Стратегии за рулетка - работят ли? 
Онлайн можете да откриете множество стратегии, които би трябвало да увеличат шансовете за печалба на играчите. Тук сме длъжни да отбележим, че не съществува стратегия, която на сто процента да ви гарантира успех. Не забравяйте, че това все пак е хазартна игра - понякога ще печелите, но често и ще губите. 

Съветваме ви да подхождате с известно подозрение, когато някой ви рекламира своята стратегия като стопроцентово печеливша. Но да - има някои добре известни тактики за игра, които бихте могли да пробвате. Ето някои от тях. Вие сами преценете дали те биха могли да ви свършат работа. 

Кралската система 
Изследователите на рулетката твърдят, че тази система се е зародила още в двора на френския крал Лудвиг XIV, който е харесвал играта. Основният принцип тук е т.нар. “залагане на дузини”. Целта пред вас е да заложите на две от общо трите дузини числа. Много играчи предпочитат да залагат на дузините, които не са се паднали при последното въртене на рулетката, например. 

Лабушер - една наистина известната стратегия за игра 
Говорейки за най-популярните стратегии за рулетка, опреде-лено Лабушер е една от най-добре известните сред играчите. Същността ѝ не е никак сложна - направете си редица от числа, като всяко следващо число следва да е с една единица по-голямо от предходното. Тук идва моментът, в който залагате - тогава събирате първото и последното число от редицата. Ако загубите, добавете това число в редицата. А ако спечелите, задраскайте първото и последното.

Мартингейл - една от най-често използваните стратегии 
Стигаме и до добре познатата на всички играчи на рулетка система на Мартингейл. Тя е със сигурност една от най-добре познатите в тези среди. Използва се както от начинаещи играчи, така и от по-опитни. Тук основният принцип се крие в това, че при загубен залог играчите трябва да удвояват залога си. Продължавате да удвоявате докато не спечелите. Така, поне на теория, печалбата трябва да компенсира допуснатите дотогава загуби. 

Полезни трикове при игра на рулетка 
Има различни трикове, които бихте могли да използвате, иг-раейки рулетка. Един от най-важните такива е управлението на банката. Още преди да сте започнали играта си, обмислете какъв би бил максимумът, който можете да си позволите да загубите. Един от най-важните съвети е следният: никога не играйте със сума, която не можете да си позволите да загубите. 

Друг важен съвет е да играете европейска рулетка и да избягвате американската ѝ версия. Причината за това е съвсем проста - американската рулетка има допълнителна двойна нула, което статистически увеличава шансовете на казиното. 

Заключение 
В заключение можем да ви посъветваме да бъдете разумни, що се отнася до различните стратегии и тактики за игра, които можете да откриете онлайн. Ако искате да ги изпробвате - направете го, но с по-малки суми. Така бихте могли да прецените дали даден метод за залагане е подходящ за вас. Практиката най-добре ще ви покаже това.