"Обърни късмета" в Сезам със 100 лв. безплатен залог

Сезам са познати със своите интересни oпции в сферата на спортните залози и това е едно от най-силните им преимущества. Те обаче непрестанно предоставят нови възможности на своите играчи и е хубаво да сме запознати с тях максимално, за да се възползваме. Затова ще поговорим за най-нашумялата оферта от Сезам, а именно “Обърни късмета”. Продължавайте да четете, за да разберете какво представлява и как да вземете 100 лв. безплатен залог.

Какво представлява “Обърни късмета”?

Всеки опитен играч знае какво е чувството да попаднеш в серия от губещи залози. Никога не е приятно да не получаваш това, което искаш. За целта обаче Сезам са се подготвили със специален бонус “Обърни късмета”, който може да ти даде лъч светлина в труден момент и да предостави добри възможности. Ако искаш да реализираш някой много важен за теб залог, а нямаш в момента средствата или не вярваш в себе си заради редица загуби, Сезам ще удари едно рамо. Именно за тази цел е създаден “Обърни късмета”, който бетинг компанията предлага при събрани над 15 поредни загуби. Как обаче да получим 100 лв. безплатен залог?

Как да използваме бонуса?

След като играете известно време в сайта на Сезам и натрупате залози, можете да се възползвате от това предложение. За целта съберете поне 15 поредни губещи залога в рамките на месец в сайта на Сезам. Трябва да имате предвид също така, че залозите е нужно да са единични или множествени, а коефициентът им да възлиза на не повече от 5.00. Има още едно условие в това отношение и то е минималният залог да е в размер от 2 лева.

Уверете се също така, че профилът ви е верифициран, за да сте сигурни, че можете да вземете наградата от платформата. Ако отговаряте на тези условия, то вие можете да вземете до 100 лева безплатен залог като играч в сайта на Сезам. Както виждате всичко е много лесно и няма да ви затрудни изпълнението му, тъй като условията са стандартни. Все пак, знаете, че не можете да разчитате само на тази опция, за да печелите истински чрез спортни залози, затова не спирайте да опитвате своя късмет и играйте. Това е най-добрият вариант, за да подобрите уменията си и да се възползвате и от останалите бонуси на букмейкъра.

Както видяхте, възможността да спечелите безплатен залог в рамките на 100 лв. на Сезам е страхотен шанс да обърнете късмета на своя страна. Понякога губим, но това не значи да се отчайвате, а да проверите дали отговаряте на техните условия и да дадете свеж старт на играта си. Така може да се изстреляте на върха за отрицателно време и да печелите както никога до момента.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg