Цирк в "Панорама": Светльо Витков скочи да се разправя с кандидат-депутат на Александър Томов

Обиждат се на комунист и на чалгаджия

Димитър Митев и Светльо Витков

Димитър Митев и Светльо Витков

Светльо Витков от "Глас народен" и Димитър Митев от "Българска социалдемокрация – Евролевица" сътвориха поредния цирк в "Панорама" по БНТ. Вокалистът на "Хиподил" нарече опонента си в предизборния дебат комунист, а той му отговори, че е чалга певец. Витков, който има черен колан и преподава карате, стана и прикани политика от партията на Александър Томов да излязат навън, за да се разберат.

Водещият Бойко Василев скочи и помоли двамата да се успокоят и да не се държат като в детската градина. Витков седна, но провокациите отново продължиха и певецът отново тръгна да се разправя с Митев пред смаяните погледи на останалите гости. В крайна сметка не се стигна до по-сериозни сблъсъци в студиото на държавната телевизия. 

Вторият "дуел" в предаването беше между Боян Расате и Минчо Христов. Лидерът на БНС на няколко пъти атакува Христов, че е бил част от коалицията на БСП и го пита защо социалистите не са решили проблемите, за които говори. До бой и до по-сериозни заплахи не се стигна и дебатът приключи без инциденти.