За дамите, които обожават панталона

5 летни панталона, които всяка жена трябва да има

Лятото по традиция е сезон за рокля. Но не всяка жена обича да носи рокли. Затова тези предложения са за дамите, които обожават панталоните. Вижте кои според нас са 5-те летни панталона, които жените трябва да имат.
 
1. Ленен панталон

Ленените дрехи са задължителни за гардероба през лятото. Те са леки и идеални за горещите дни. Недостатъкът им е, че лесно се мачкат. Лененият панталон е едновременно елегантен и небрежен.

Най-често ленените панталони са с по-широки крачоли, което ги прави перфектни за дами с всякакъв тип фигура. От друга страна лененият панталон може да се носи както с ниски, така и с високи сандали.

 
2. Панталон с широки крачоли

Панталоните с широки крачоли са много популярни за сезон пролет/лято 2018. Съчетайте ги с елегантен топ и блейзер и имате перфектната бизнес визия за лятото. Подбирайте колко широки да са крачолите на панталона спрямо фигурата си.

Панталоните с широки крачоли не са много подходящи за по-ниските дами, тъй като е възможно да скъсят фигурата още повече.

3. Бял панталон

Кога, ако не през лятото да носите бял панталон?! Според rozali.com белият панталон е задължителен за гардероба на всяка дама. Плюсът е, че можете да го съчетавате с абсолютно всякакви цветове дрехи и аксесоари. Съветът е да комбинирате белите панталони с тениски и топове в ярки цветове. При аксесоарите пък заложете на по-изчистена визия.

Винаги можете да съчетаете белият панталон с топ в бяло. Внимавайте обаче, защото и белият цвят има различни нюанси. И не всички си подхождат. Също така при комбинация изцяло в бяло, задължително добавете цветни акценти, за да избегнете пижамоподобна визия.

4. Бермуди

Бермудите са панталони с дължина малко над коляното. Те могат да са по крака или разкроени, от деним или друг вид плат. Интересното при бермудите е, че не можем категорично да ги поставим в графа небрежни или графа елегантни дрехи. Те носят в себе си духа на лятото и смятаме, че са подходящи за всякакви поводи.

Носете ги с кокетно потниче за вечер с приятели, с тениска за разходка в парка. Добавете към тях блейзер и елегантни обувки и имате перфектната офис визия.

5. Леки и тънки дънки над глезените

За лято 2018 задължително трябва да имате в гардероба си дънки с дължина над глезените. Най-актуални са моделите по крака. Ако са леко прокъсани или с бродерии, още по-добре. Обърнете специално внимание на материята. Забравете за класическия деним и изберете по-леките и тънки варианти.

Дънките над глезените са чудесни за свободното време и могат да се носят буквално с всичко – елегантни или спортни дрехи, висок ток, ниски обувки или маратонки.

За небрежно-елегантна визия пък ги допълнете със спортно сако и обемна чанта.