Борисов: В момента тече чудовищно купуване на гласове, не по 30-40, а по 10 000 души накуп

Петков пожела стола, за 6 месеца го свалиха и то с мнозинство

Бойко Борисов

Бойко Борисов

"Успяхме да спасим поне следващите няколко месеца с актуализацията на бюджета. Успяхме да ги спасим и във вземането на грешни решения, дори правилни решения по аматьорски начин извършваха". Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов за „Продължаваме промяната“ в Пазарджик, предаде БГНЕС. "В момента става едно чудовищно купуване на гласове, само че не по 30-40 гласа, а по 10 000 накуп", каза Борисов.

„Той (Кирил Петков бел. на ред.) пожела стола, за 6 месеца го свалиха и то с мнозинство. И това ново мнозинство в парламента успя да приеме бюджета, въпреки дилетантството в поведението им. 10 млн. изчезват от джобовете на българите - бензин и нафта. Сега на скъпите нафта и бензин са сложили рекламни пана, защото като погледнеш 3.99 лева те хваща страх, шок, посочи Борисов.

Спечелих много басове, че в продължение на една година и велоалея няма да направят. Не магистрала, не мост, тунел, къщичка за птички няма да направят. Навсякъде след нас оставаха училища, пътища, ремонти на църкви, на градини, изброи Борисов. /БГНЕС