Борисов: След днешните избори ще проверим как работи сглобката в страната

ПП-тата май си имат нови ортаци, не им прави чест, каза още лидерът на ГЕРБ

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

Изборът мина миналата седмица, сега просто бях дал дума и я изпълних. Призовавам нашите симпатизанти избиратели да гласуват за районните кметове, за да не стане този хаос и по райони. Чувам тука, така са вдигнали офертите.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който избра да гласува с хартиена бюлетина.

По страната такава безпринципна работа с коалициите, в които влизат ПП-тата, не им прави чест, имат си нови ортаци, каза още Борисов. Да си видят с кого играят, да не кажат после, че Радев е лош, изрично ги предупреждавам като знам какво правят в момента. Пожелавам на всички успех, ще видим какви ще са последствията по градовете.

Каква очаквате да е избирателната активност - преди три години започнаха с вдигнат юмрук и в момента има само омраза между партиите, и само анти-, вместо да се подкрепим в такъв момент - призовах да подкрепим ПП и ДБ, защото сме в реална коалиция, припомни Борисов.

Днес ще имаме още веднъж възможност след днешните избори като проверим по градовете кого и как са подкрепяли, и ще ви кажа как функционира тази сглобка в страната.

Изборите за София приключиха още миналата неделя.

Относно исканата смяна на шефа на ДАНС, Борисов коментира, че трябва да има "смяна на зам.-министъра на МЕУ, който снимал кодовете с личния си телефон".

Ако се счупят машините, и някой има двата кода, може да се манипулират машините. Това се случва в два града днес - в София и Варна, каза още Борисов.