Бритни Спиърс излиза с криминално проявения чистач на дома й

Бритни Спиърс, снимка: ЕРА/БГНЕС

Бритни Спиърс, снимка: ЕРА/БГНЕС

Певицата Бритни Спиърс, след развода си със Сам Асгари, се среща с чистача на дома й, който е с криминално досие, съобщи PageSix, позовавайки се на вътрешни лица. Според журнталисти Пол Ричард Солиз е бил осъждан в миналото за няколко престъпления, включително шофиране без книжка и притежание на огнестрелно оръжие. Твърди се, че е бил нает да "чисти тоалетни, да мие подове и да събира боклук" в дома на Бритни Спиърс в Калифорния. Инсайдери, съобщаващи за аферата на певицата със Солиз, не са съгласни с някои подробности. Някои източници твърдят, че двамата са имали кратка връзка, други твърдят, че все още са заедно. Има и версия, че сега те временно не са заедно, тъй като певицата отлетя за Мексико, а Солиз не може да напусне страната.

В края на август Спиърс и Солиз бяха забелязани няколко пъти да се разхождат заедно. Тази седмица един мъж каза на Us Weekly, че Бритни е „феноменална жена“. „Тя е много, много добра, позитивна... Тя е добър човек“. Той не коментира състоянието на връзката им.

Сам Асгари подаде молба за развод от Бритни Спиърс на 16 август, позовавайки се на "непреодолими различия". Според запознати Асгари се опитвал да „преговаря за предоговаряне на предбрачния договор“, докато други отбелязват, че споразумението е желязно. Според споразумението Асгари може да поиска парите, ако живее с Бритни поне две години, но те живяха заедно по-малко време. По-рано стана известна убедеността на Бритни Спиърс, че Сам Асгари е работил за баща й. Певицата живя под попечителството на Джейми Спиърс в продължение на 13 години, а след отстраняването му обвини баща си в пълен контрол над живота и парите й. Спиърс се омъжи за Асгари през юни 2022 г., като гостите на знаменитостите бяха Парис Хилтън и Мадона на сватбата. /БГНЕС