Депутат от ПП изуми водещ с разсъждения за скандалите около Хазарта, Костадинов и Митев

Искрен Арабаджиев, снимка: БГНЕС

Искрен Арабаджиев, снимка: БГНЕС

Председателят на Комисия по труда, социалната и демографската политика Искрен Арабаджиев изуми Любо Огнянов. В края на разговоря водещият попита депутата как ще коментира поведението на Искрен Митев и на Костадин Костадинов, които се спречкаха пред погледа на ученици. Журналистът зададе въпроса какво би си помислил, ако е дете и пред него възрастни в Народното събрание започнат да скачат на бой. 

Арабаджиев, без да се замисли, беше категоричен, че щял да се смее. Депутатът обясни, че в крайна сметка колегата му от ПП се е извинил на децата, които гледаха сватбарските изпълнения в пленарната зала. Арабаджиев констатира, че съпартиецът му не е трябвало да хваща за вратовръзката на Костадин Костадинов. озадачен, водещият му препоръча да промени възгледите си. 

Последва обаче и втори "удар" на 31-годишния народен представител. Помолен да коментира средния пръст, който Ицо Хазарта показа в пленарната зала, той оправда вулгарния жест. Той самият нямало да си позволи подобно нещо, но имало хора като рапъра, на които им отивало.