Доведената дъщеря на вицепрезидента на САЩ дебютира като манекенка на Седмицата на модата в Ню Йорк

Доведената дъщеря на вицепрезидента на САЩ Камала Харис дебютира като манекенка на Седмицата на модата в Ню Йорк, като дефилира за бранда „Проенца Шулер“, предаде АФП.

Ела е студентка последна година в училището по дизайн „Парсънс“. Тя бе сред манекенките, заснети във филм и представящи виртуално заради пандемията моделите на модната къща „Проенца Шулер“, посочва БТА.

21-годишната Емхоф дефилира последователно с черен тренчкот от кожа, с дълго сиво палто и с черно сако с панталон в рамките на колекцията есен зима на марката.

„Това беше първата ми проява на модния подиум, коментира Ела, и поради тази причина се чувствах малко нервна“. Филмът с манекените на „Проенца Шулер“ е бил заснет на открито преди няколко седмици в Ню Йорк при температура минус 10 градуса по Целзий.

Ела Емхоф е дъщеря на Дъг Емхоф и на Кърстин Макин, с която адвокатът се разведе през 2009 година, след което през 2014 г. се ожени за сегашния вицепрезидент на САЩ Камала Харис.

Ела направи впечатление по време на церемонията по встъпване в длъжност на Джо Байдън на 20 януари във Вашингтон. Тогава тя носеше стилно палто на бранда Миу Миу, за което имаше възторжени коментари.

Eдна седмица след церемонията Ела Емхоф беше ангажирана от манекенската агенция IMG.