Джъстин Тимбърлейк отваря бар заедно с Тайгър Уудс

В старо кино в Сейнт Андрюс, Шотландия

Джъстин Тимбърлейк

Джъстин Тимбърлейк

Джъстин Тимбърлейк планира да отвори спортен бар заедно с голф звездата Тайгър Уудс, който също като певеца в миналото е бил арестуван от полицията за шофиране в нетрезво състояние.

Според TMZ, знаменитостите ще превърнат старо кино в Сейнт Андрюс, Шотландия, в спортен бар. Собствениците на киното вече са дали зелена светлина, тъй като посещаемостта на заведението е ниска и бизнесът не носи голяма печалба.

В бара на Уудс и Тимбърлейк T-Squared Social, почти подобен на заведението в Ню Йорк със същото име, посетителите ще могат не само да пият, но и да се забавляват, играейки дартс, боулинг и дори голф на специални симулатори. Освен това певецът и голфърът искат да запазят големите екрани на киното - очевидно на тях ще се излъчват спортни мачове.

Наскоро Джъстин Тимбърлейк се забърка в голям скандал. В разгара на концертно турне той беше арестуван за шофиране в нетрезво състояние. Това се случи след парти в хотел. Певецът преминал през знак "Стоп" и се опитал да се измъкне от полицията, която го забелязала, но в крайна сметка бил спрян. Полицаите проведоха полеви тест за проверка на трезвеността, в резултат на което Тимбърлейк беше задържан. Скоро след това вниманието на обществеността привлече видеозапис от концерт на Джъстин, на който певецът е с отпуснато лице и зачервени изпъкнали очи. Поради това мнозина сметнаха, че той е излязъл пиян на сцената или е бил под въздействието на наркотични вещества.

Забележително е, че Тайгър Уудс също е имал в живота си арести за шофиране в нетрезво състояние. През 2017 г. полицията откри голфъра, докато той е в безсъзнание в своя мерцедес, паркиран край пътя. Автомобилът беше повреден, а токсикологичните тестове, взети от Уудс, показаха следи от алкохол и пет различни наркотични вещества. /БГНЕС