Евроинс стартира национален студентски конкурс под надслов „Евроинс- школа за таланти“

Конкурсът е по повод 25-та годишнина от основаването на дружеството

„ЗД Евроинс“АД стартира национален студентски конкурс под надслов „Евроинс-школа за таланти“ на 28 февруари 2023г. Той има за цел да провокира творческия потенциал на студентите и да им даде възможност да представят своята позиция по една от зададените теми. Дружеството отваря врати и кани студентите да се включат в конкурса, като им дава възможност успоредно със своето обучение да придобият и практически умения в реална бизнес среда. „ЗД Евроинс“АД ще осигури платен стаж на десетте студенти получили най-високи оценки за своите есета, а класираните на първите пет места, ще получат финансиране в размер семестриалните такси до края на обучението си и дипломиране в съответното висше учебно заведение.

Подробности относно темите, сроковете и начина за участие в конкурса в Регламента. „Евроинс- школа за таланти“ е част от дългосрочната стратегия за развитие на „ЗД Евроинс" АД. Дружеството е лидер на застрахователния пазар в България и разполага с търговска мрежа широко разгърната на територията на цялата страна. „ЗД Евроинс“АД има богата история, традиции и визия за бъдещето. В продължение на дълги години дружеството създава и обучава тесни специалисти в областта на застраховането, част от които днес заемат високи мениджърски позиции, както в български, така и в международни компании.

„ЗД Евроинс”АД е част от „Евроинс Иншурънс Груп” АД (ЕИГ), една от най-големите независими застрахователни групи в Централна и Източна Европа. Групата предоставя пълен набор от продукти от общо, здравно и животозастраховане, има над 3 млн. клиенти, 3500 служители и развива дейност в 12 държави.