Хибридната война на Кремъл: Русофили громят като за последно Америка

Русия не се стреми да догони демократичния свят, а иска да го върне в епохата на феодализма

Валентин Чиков

Диктаторчето Путин арестува Навални веднага след кацането му в Москва. Брутално, нагло, варварски, безцеремонно пред целия свят!

Сега стана ли  ясно защо Кремъл впрегна целия си арсенал от фалшификатори, групи за подривна дейност, провокатори, тролове, ботове и хвърли цялата си мръсна пропаганда срещу ценностите, свободата и демокрацията в САЩ?

Плъзнаха измислици, изопачени истории за "диктата на либералите", за "бродещия призрак на комунизма", за моралното и ценностно разложение, за "културната революция" в университетите, "стъпкваща инакомислието", за "безумията на антирасизма", за "ограничаване свободата на словото", за своеволията на институциите, за продажността на медиите...

Русофилите у нас се мобилизираха и ведно с господарите си от Кремъл започнаха да 

громят като за последно Америка

За съжаление, не малко "демократи" също разпространяват нелепиците за САЩ, повлияни от масираната руска пропаганда.

Цялата тази хибридна инвазия преследва една единствена цел – да създаде впечатлението, че Русия по нищо не се различава от Америка, че американската демокрация е привидна, а ценностите - мираж. Така Путин иска да развърже ръцете си и свободно да дерибейства, да арестува и трови политическите си опоненти, да репресира руските граждани, 

да воюва срещу мирния свят,

да подхранва корупцията, крайния национализъм, сепаратизма, да организира терористични акции и подривна дейност, да мами, да превзема и ограбва. 

Русия не се стреми да догони демократичния свят, Русия иска да върне света в епохата на феодализма.

А всеки, който разпространява помията срещу Съединените Щати - най-свободната и демократична нация е съучастник в долната хибридна война на Кремъл.

Ще повторя. През последните десет години населението на САЩ се е увеличило с 25 милиона (близо четири Българии) и нека другарите и пригласящите им псевдодемократи да сметнат колко са избягалите от щатския милитаризъм, расисткия тормоз и бродещия призрак на комунизма! Колко са побягналите от "разрухата" на Америка и колко са разколебаните да търсят щастието си и да преследват американската мечта?