Няма как да си от страната на добрите, ако си бил част от ДС и един престъпен режим

Методи Иванов

Вярно е, че служителите от ДС работеха за държавата. Проблемът е, че онази държава работеше срещу по-добрата част от българския народ, в услуга на сталин и неговите наследници в СССР. На особена почит за тази държава бяха платените от Москва терористи, наричащи се партизани, които убиваха, грабеха и взривяваха с една цел – комунистите да вземат властта. Тази държава убиваше или пращаше в лагери образованите, способните и работливите, а на тяхно място лансираше простите, некадърните и мързеливите. Тази държава отне собствеността на гражданите и селяните, свободата и човешките им права, смени им имената, изгони ги от домовете им. Опитващите се да избягат от този "рай" тази държава застрелваше в гръб и за награда даваше на убийците 3 дни отпуск. Тези убийци работеха за държавата, също както и убийците и садистите от концлагерите, както и убийците от измисления "народен съд", както и убийците на творци като Георги Марков, Георги Заркин, Яна Язова.

Всички тези убийци за тази държава бяха герои

Тази държава преследваше и наказваше не само несъгласните, но и децата на нарочените от нея за "бивши хора", за сметка на радващите се на безброй привилегии лумпени и безгръбначни лакеи от номенклатурата, сочени за "наши хора". Тази държава десетилетия наред беше просто един жалък, самопредлагащ се като проститутка васал на „тюрмата на народите“ – СССР, и съществуваше като негов суровинен и финансов придатък за сметка на благоденствието и просперитета на българския народ.

Такава беше онази държава, за която са работили тези, които някои сега се опитват да изперат. Така че, за пореден път - добри ченгета от зловещата Държавна сигурност, която чрез сила и терор работеше, за да осигурява необезпокояваното функциониране на онази държава няма, не е имало и е невъзможно да има. Нарича се морал. Това е непозната за комунистите дума, те по рождение са оперирани от него. Но и на тригодишно дете може да се обясни простичко - това е да се прави разлика между добро и зло. Комунизмът и неговото недоносче социализмът, тоталитаризмът с болната му идеология и култ към личността, предателствата спрямо националните интереси, ликвидирането на интелигенцията, духовенството, военните и предприемачите, репресивната машина в лицето на ДС, лицемерието, грозотата -

всичко това е зло

Именно заради това огромно зло комунистическият режим е обявен със закон за престъпен в цяла Европа, дори у нас. Неговите вождове, глашатаи и крепители са престъпници спрямо собствения си народ и спрямо човечеството. И всички онези, които доброволно и възмездно са работили за престъпниците, няма как да са добри. Всички ченгета на ДС са мерзавци, алчни продажници без съвест и палачи на животите и съдбите на своите сънародници. Независимо какви хрисими деца и внуци евентуално са отгледали и как те се отнасят към тях, това не променя фактите. Злото няма как да бъде изпрано, и няма да бъде изпрано. То може само да бъде заклеймено и прогонено от живота ни. 

Долу ДС, долу БКП, да живее България!