Калина Паскалева "щракна" Нона Йотова: Когато си депутат от БСП и спазването на закона не ти е приоритет

Снимки: Калина Паскалева

Тв водещата Калина Паскалева публикува във "Фейсбук" пост, придружен със снимки, който гласи:

Отивам на премиера на новата книга на Людмила Филипова, която много харесвам като писател, в известен столичен клуб (намира се на ул. “Раковски”). Излизам да пуша цигара пред клуба и точно пред входа тузарска немска лимузина навлиза във велоалеята и спира. Прави две груби нарушения - нито има право да паркира там, още повече да препречва пътя на колоездачите. Шофьорът обаче не се измества повече от пет минути. Чака някой. Аз се чудя кой. И също изчаквам. Любопитно ми е кой си мисли, че за него е позволено да паркира по този начин. От входа излиза г-жа Нона Йотова, депутат от БСП. Народен представител, говорещ от парламентарната трибуна за правата на гражданите. Явно за нея законите не важат, по-ценно е да не се налага да прави излишни крачки до паркинг, където е разрешено личният й шофьор да я изчака. Шокирана съм и възмутена.
Ще попитате дали депутатката от БСП видя, че я снимам? Разбира се, но наглостта може би я е заслепила, защото колата отпраши с мръсна газ. С поредно нарушение.
П.С: Г-жп Йотова, велоалеята не е за немски лимузини ???? А постъпката ви изглежда като на мутра от 90-те. Днес сме 2020.