Учредяват награда за най-изявените русомили

Авторът

Авторът

Панайот Ляков

    Общността на влюбените в Русия учредява високо отличие за най-заклетите си представители, която ще се връчва всяка година на 1 април.

Статут: Националната награда „Рачко Пръдлето” ще се дава за изключителна защита на интересите на Руската федерация /РФ/ чрез информационно обслужване, парламентарни атаки, медийно тролене, протестни акции, авангарди инициативи и всякакви други форми на прикрито блюдолизство. 

Изисквания към кандидатите: Български граждани, отдадени напълно на РФ и служейки и беззаветно за окончателната победа на животворното учение на Ленин – Сталин – Путин.

Жури за оценка на кандидатите:

Проф. Светлана Шаренкова – прима на руския аванпост у нас, жрица на култа за въздигане Духът на заедност за Русия, който броди съвместно с руските шпиони и търси как да си върне държавата. 
Агент „Гоце” –  бивш президент, автор на сакралното „Който обича Русия, обича и България” и сторонник за големия енергиен Шлем, който враговете  трансформираха в як Шут.
Николашка Малинов – лидер на дружеството „България – в Евразия”, който създава мрежа от тролове, пропагандиращи колко прекрасно се живее в суверенната кремълска диктатура.

   Поради огромния брой  представени кандидати с безспорни заслуги към РФ журито извърши обективна селекция и отдели

трима основни претенденти

за пръв носител на наградата. Това са:

Щабсненам Копейкин, водещ на политическата пародия „Израждане”, която всеки ден атакува българската независимост с  братски предупреждения и заплахи. Последната бе, че ще координират и насочват ракетни „точкови” удари срещу Министерския съвет и Министерството на отбрана, за да им уврат главите, че срещу Русия се не рита.

Ахмед, Пророкът на абдалите, повелител на обръчите и векторите, който още през 2016 г. удари як метан, възкликвайки знаменателно:
     „Русия се въздига, утвърждава необратимо и ще се наложи дори силово. Аз не искам да съм пета, шеста колона, девета дупка и прочие – аз съм руски авангард.”

Селянинът със самолета в ролята на президента Радев, който е за твърд неутралитет и не е обелил  дума срещу Господаря на Кремъл и умело говори за Украйна, като че ли е нападната от извънземна войска и тя убива, граби и руши наред. 

    Спечелилият наградата „Рачко Пръдлето” ще бъде назначен на висока позиция – щатен ибрикчия в Кремъл с допълнителни бонуси като безплатна екскурзия до Сибир.