Лавинообразно растат сигналите за купен вот

Тече втора проверка срещу областния управител на Хасково за други негови служебни действия, съобщи Иван Демерджиев

Иван Демерджиев

Иван Демерджиев

Броят на сигналите за купен вот се увеличава всеки ден. Расте лавинообразно. Това заяви в Хасково служебният вътрешен министър Иван Демерджиев.

„Не толкова като брой, колкото като тенденция нарастват лавионообразно. Всяка от дирекциите работи активно. Всеки от директорите ще бъде изслушан в София по темите, свързани с изборите, за това какво е направено, какво предстои да се направи, какъв е планът за действие. Всеки един тази седмица ще мине през политическото и професионално ръководство в София. Действаме активно, както обещахме“, увери вътрешният министър, предаде Нова тв.

Той даде добра оценка за работата на областната дирекция на МВР в Хасково. Той добави, че тече и втора проверка срещу областния управител на Хасково Минко Ангелов за други негови служебни действия.

Демерджиев коментира и поредния случай на инцидент с превозвани мигранти, при който загина един човек край Алдомировското блато в района на Драгоман. По думите му се е превърнало в традиция трафикантите да не спират на стоп палка на органите на реда.

„За съжаление, това се превърна в традиция при тези наказания, които получават. Шофьорът е сръбски гражданин, доколко разбрах, такава е и регистрацията на автомобила“, коментира Демерджиев.