Guess Kids - американският гигант доминира и в детската мода

Guess е американска марка известна най-вече с дънковите си облекла. Компанията стартира през 1981-ва година, а основателите й са братята Марсиано (Марчиано), един от които е известния моден дизайнер Пол Марсиано. Като всеки моден бранд компанията разширява своето портфолио и през следващите години започва да предлага аксесоари с марката Guess - часовници, очила, парфюми и др.

Друга отличителна черта стават и стилните черно-бели реклами, с които Гес се отличава и провокира аудиторията. През годините марката се появява и в известни филми, облеклата се рекламират от известни супермодели, а триъгълното лого става разпознаваемо по цял свят. От световно известните "посланици" на Guess можем да изброим имената на Клаудия Шифър, Камила Кабелло, Дженифър Лопес и др. Качеството и стила на облеклата са предпочитани от модерния градски човек, а в някои страни дори са символ на престиж.

Малко известен факт в България е, че още през 2006-та година Guess продължи своята линия продукти и в детската мода. Под марката Guess Kids облеклата от няколко години се предлагат и в България, а родителите, които са фенове на марката съвсем логично предпочетоха да закупят от моделите на Guess и за своите деца.

Детските дрехи на Guess са вдъхновени от облеклата на възрастните, а децата, които ги носят са в тон с техния аутфит. Не рядко може да видите еднакви тениски, дънки и якета облечени от майки, бащи и деца с логото на Guess.

Сериозен интерес към моделите на Guess показват тинейджърите, защото те не само държат на доброто обличане, а и на стил и високо качество. Облеклата на Guess са атрактивни и провокативни и им позволяват да изразяват себе си чрез дрехите и да показват стила си. Guess Kids имат голям набор от колекции през годината – 4 колекции според сезона, както и специални селекции от облекла Back2School преди началото на учебната година. Не оставайте с впечатлението, че от Guess са се ориентирали само към по-големите деца – предлагат се и дрехи за новородени, бебета, малки и по-големи деца. Общия диапазон всъщност покрива всички малчугани от 0 до 18 годишна възраст.

Особено атрактивни са комплектите за бебета, които са подходящи за подарък в изискани метални кутии, космонавтите (ескимосите), детското бельо, разбира се дънките и якетата. Роклите, спортните комплекти, топлите шапки и пуловери, панталоните, жилетките, полите и обувките са разбира се представени в много модели, размери и цветове. Тениските Guess са най-купуваните артикули със стотиците интерпретации на логото обърнат триъгълник, като в класическото червено, така и във всякакви други цветове. В допълнение може да довършите тоалета и с подходящи аксесоари - чанти, раници, колани и други.

Като отговорна компания, Guess Kids не остава по-назад в еко тенденциите при облеклата. Внимателно подбраните рециклирани материали с ниско въздействие върху околната среда са в основата на много от дрехите и аксесоарите. Използването на естествен памук, вълна и коноп също дават възможност за по-лесно рециклиране на дрехите след употреба.

На малко места и магазини може да откриете детските дрехи на марката в България, за сметка на това пък онлайн пазаруването ви открива голям асортимент, а с бързата доставка ще получите желаните дрехи в рамките на броени часове. Молив.BG е един от магазините с голямо разнообразие на Guess Kids, представена е голяма част от асортимента и се поддържат налични дрехи за всички възрасти, в много цветове и размери. Ако и вие вече сте един от милионите фенове на марката по света стартирайте своят онлайн шопинг сега!