Раница – здравословната алтернатива на тежката чанта

Ежедневието на съвременната жена може да бъде неочаквано динамично и натоварено. Затова е добра идея в един момент да се отдадете на размисъл и да се погрижите за онези неща, които са във вашия контрол. Например, за тежката и неудобна дамска чанта. Може да я замените със стилна раница – отлична алтернатива, която оставя ръцете ви свободни за по-важни дела.

Какво представлява перфектната раница за града?

През годините логично решение за всяка жена бе да носи дамска чанта. Сега, с оглед новите тенденции и попроменените потребности, на мода са градските раници. Те оставят ръцете свободни, побират достатъчно вещи и освен това пазарът предлага изкусително разнообразие от модели за всеки вкус.

Именно поради това перфектната раница е онази, която отговаря на вашите очаквания и стил на обличане. Тя е едновременно удобна и практична. Вписва се в гардероба ви и дори може да я използвате като акцент.

Ако планирате да носите таблета или лаптопа си из града, препоръчваме да изберете раница с отделение за такива устройства. Обикновено то е добре защитено и може да има лепенка велкро, с която да фиксирате по-добре лаптопа, в случай че решите да се наведете, например.

Раницата, в която ще носите и обяд за офиса, е препоръчително да бъде по-обемна. В нея трябва да има място поне за две кутии с храна и бутилка за течности. Потърсете модел с вместимост 20-30 литра.

Изберете раница според повода

Случвало ли ви се е да купите дамска чанта и да я забравите някъде из гардероба? Не пренасяйте този непрактичен навик и върху раниците. На пазара има прекрасни модели, които си струва да носите всеки ден. Изберете сред тях онези, които може да носите по различни поводи – из града, в офиса, на пикник в парка, на поход в планината и т.н.

В магазини CCC може да се докоснете до колекциите от раници на марки от цял свят. Сред тях ще откриете достойно допълнение към своите делови тоалети и незаменим помощник за ежедневните разходки с децата. Продуктовото разнообразие на достъпна цена и възможността да купите всичко, което ви харесва онлайн, дават нужната свобода на избор и пестят време и сили.

С пискюли, с преден джоб, от текстил или от екокожа, в няколко цвята или пък едноцветна – откриването на желания модел е въпрос на секунди, когато може да сортирате стотици модели по различни критерии. Следвайте своя ритъм и ще откриете перфектната за вас раница за сезона!

За есента изберете чанта, която не се плаши от дъжд

Още няколко седмици и топлото и уютно лято ще е зад гърба ни. За да се насладите по-дълго време на любимата си нова раница, изберете я с визия за бъдещето. Например, нека да бъде изработена от материя, която е водозащитена.

Този тип раници са отличен избор поради няколко причини. Първо, заради колебливото и непредсказуемо време. Второ, защото подхожда на всеки любител на карането на колело. Ако сте решили да използвате и последния удачен за колоездене ден, имате нужда не само от ветровка и дъждобран, но и от качествена чанта, която не пропуска влагата във вътрешността. Най-често тя е изработена от полиестер или найлон.

Един последен съвет от нас: докато разглеждате раниците, не си позволявайте да загубите фокус. Грамотно избраният модел отговаря на няколко критерия. Той е качествен, ергономичен и удобен за носене. Универсалният дизайн ще ви помогне да имате аксесоар за всеки повод – за ежедневието, офиса и пътешествия. Само подбраната в съответствие с личния ви стил чанта обаче носи истинска наслада. Затова не се колебайте да експериментирате и тествате нови стилове. Ако долавяте усмивката на лицето си, когато посягате към своя нов аксесоар, направили сте отличен избор!