С какво прежди Нако печелят хендмейд аудиторията?

Преждата отдавна не е само материал за изработка на дрехи и аксесоари. Плетивото продължава да е на мода, а и представлява най-практичното облекло за студения есенно-зимен период. Същевременно, преждите заемат своето почетно място и в хендмейд индустрията. Творците, които се занимават с ръкоделие ги използват за различни творчески проекти – от декорация за дома до изработка на детски играчки, бижута, подвързии за книги, подаръци и много други. Според заетите в хендмейд сферата прежди Нако са сред най-подходящите за целта. Оказа се, че марката е любима и на тях, а не само на хората, които плетат стандартните пуловери, шапки, жилетки и шалове. Вижте защо всеки харесва продуктите на Нако.

Кратка информация за прежди Нако

Нека да започнем с малко предистория и интересни факти относно марката. Самите прежди Нако се появяват на пазара за първи път в далечната 62-ра година на миналия век. Компанията е турска. Това е важен за уточнение факт, тъй като всички знаем колко високо е качеството на преждите, създавани в нашата южна съседка. По данни на местните статистически агенции Нако продължава да е водещата фабрика за продукти за плетиво в Турция. Но от друга страна, интересът към тях на световно ниво е не по-малко значим и силен. У нас, например, самите хендмейд творци редовно споменават, че най-добрите им изделия са правени именно с прежди Нако.

Кои са предимствата на прежди Нако?

А сега по същество. Нека разгледаме положителните качества и плюсовете на прежди Нако по сравнение с продуктите на конкуренцията:
Изключително високо качество. То е гарантирано с дълготрайността на всяко изделие, изработено от прежди Нако. 
Богато разнообразие от продукти за ръчно плетене. Селекцията на компанията е изключително голяма и впечатляваща. Трудно можем да си представим, че ако се наемете да правите пуловер с прежди Нако, няма да успеете да подберете идеалния за вас цвят и модел. 
Стари традиции и иновативен подход. Едно от основните предимства в производството на Нако е, че компанията умело съчетава последните технологии в създаването на прежди с дълбоко пазените в тайна и предавани от поколение на поколение обичаи. Тази комбинация между новото и старото е гаранция за уникален краен продукт с изключително високо качество и страхотна визия. 
Широко приложение. Както вече споменахме, прежди Нако са много повече от ресурс за плетиво. Категорично, дрехите и аксесоарите за зимата с тях стават вълшебни – топли, меки и с лесна поддръжка. От друга страна обаче, с прежди Нако можете да сътворите и прекрасно одеяло, декоративен килим, подложки за чашки, та дори и обеци, кукла за детето и много други интересни сувенири и подаръци за близките, стига да имате достатъчно въображение и творчески нюх.

Достъпни ли са прежди Нако у нас?

В България има официални представители на компанията. В техните онлайн магазини можете да откриете широко разнообразие от прежди Нако. Отделните търговци у нас се стремят да предложат на родната аудитория максимално широк избор от видове, модели и цветове. Освен това, добро впечатление прави и ценовия диапазон, в рамките на който спадат прежди Нако. Определено, те не са най-евтиният вариант за плетиво у нас. Високото им качество обаче отлично хармонира с достъпна цена. Ако сте истински ентусиасти в плетенето, в България можете да откриете и някои модели от луксозните серии прежди Нако. За начинаещите пък има богат избор от бюджетни варианти на ниска цена.

Прежди Нако са чудесна опция за хората, които се занимават с изработка на хендмейд декорация и сувенири. Те са се доказали като първенци на пазара за плетиво. Не е случайно дори, че луксозни марки за дрехи се снабдяват с материали именно от тази компания. Ако смятате да правите първите си стъпки в ръкоделието или просто ви трябва нова качествена прежда, с марката Нако няма да сгрешите.

Разгледай богата колекция от прежди на https://www.pleta.bg/bg/