Мелания Тръмп във вихъра си, разби всички слухове за развод

Бившата първа дама е част от инициативата на Доналд Тръмп, известна като America First

Малания и Доналд Тръмп

Малания и Доналд Тръмп

Мелания Тръмп е доста известна в новата инициатива на съпруга си Доналд Тръмп. Бившият 45-и президент на САЩ представи новия си уебсайт 45office.com. Инициатива, с която Тръмп възнамерява да възстанови гласа си, загубен за социалните мрежи поради опасността, която крият постоянните му измами. С новия уебсайт бившият президент възнамерява да възстанови публичния си дневен ред (нещо, което в крайна сметка правят всички бивши президенти - те разполагат с бюджет и персонал за това), фокусиран върху неговата програма America First. Но нека да стигнем до интересното: най-изненадващо е да видим, че Мелания е част от инициативата, след настойчивите слухове, че бракът ще се разпадне след напускането на Белия дом. И още по-удивително е един от разделите на мрежата: дневният ред на заявките, където можете да поискате присъствието на Доналд или Мелания на ваше събитие. Или ако не успеете, помолете ги да ви изпратят персонализиран поздрав, информира "Венити Феър".

Ако мечтата ви е била Мелания да благослови сватбата ви, кръщението или причастието с нейно присъствие, може би това е вашият шанс: самата форма, която не посочва като цена, има индикативното „Държава“ между полетата си, като по този начин отваря възможността. Въпреки че има още няколко въпроса, които показват, че гладът за медийната експозиция на Тръмп все още е налице: „Ще присъстват ли медиите?“ и списък с „Публични и забележителни гости“ са две от полетата във формуляра. Така че, ако получите добро присъствие на камерата и луксозни знаменитости като гости (нещо, което можете да получите на уебсайтове като този, които ви позволяват да наемете Бен Афлек, Дейвид Бекъм или Дженифър Анистън), може би можете да разчитате на семейство Тръмп. Заедно или поотделно.

Друг вариант е да поискате лично поздрав, друга тенденция, която е много на мода сред известните личности и тяхната публика в тези времена на пандемия. Отново в мрежата не се посочва колко е цената, ако има такава, но инструкциите са доста откровени: трябва да изчакате минимум шест седмици, за да получите отговор. Тук обаче е по-ясно за какво можете да претендирате към Мелания: за рожден ден на дете, възрастен или ветеран от войната (за семейство Тръмп това не е просто възрастен). Не за кръщенета и причастия, но да за сватба или погребение, защото няма по-искрени съболезнования от това на Мелания към непознат за нея човек, който също никога не я е виждал и което, не забравяйте, би отнело 42 дни. За това, когато се роди дете (шест седмици по-късно, вече знаете) или когато завърши училище може. Накрая, когато скаут за момчета или момичета получи най-високото си отличие също може да бъде поздравено лично от госпожа Тръмп./ БГНЕС