Тити Папазов се размина със 100 лв. акт за минаване на червено, имал още 13 неплатени фиша

Константин Папазов

Константин Папазов

Съставиха акт за преминаването на червен светофар в столичния квартал „Лозенец“ на Константин Папазов. Полицаите му връчиха още 13 фиша, които не си е платил, въпреки че тази сутрин пред БТВ се кълнеше, че бил изряден и покривал всичките си пътни прегрешения. 

Затова днес му е съставен и връчен акт за 100 лева, съобщи по-късно той. Освен този запис, граждани са снимали автомобила му паркиран на тротоар, в тревни площи, както и на пътното платно. Освен акта за червения светофар, в Пътна полиция днес са му били връчени и електронни фишове – 13 на брой за последните три години. Всички те са за превишена скорост в цялата страна. 

В социалната мрежа се появиха гневни коментари, че само преди няколко дни здравният министър Кирил Ананиев издаде заповед пътниците в градския транспорт, които не носят маски, да бъдат глобявани с 300 лв., а човек, който системно е газил закона на пътя и е застрашавал човешки животи, ще се размине общо с 1800 лв. новият акционер в "Левски" ще се възползва и ще си плати фишовете и акта в 14-дневен срок, с което ще се възползва и от отстъпка.